Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί για το Κομπάνι

Ερντογάν: Υπερβολική η προσοχή που δίνεται στο Κομπάνι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτίμησε σήμερα ότι πιστεύει πως ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ ο οποίος διεξάγει μια αεροπορική εκστρατεία εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος επικεντρώνεται περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην πόλη Κομπάνι της Συρίας, κοντά στα σύνορα με τη χώρα του, επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να στρέψει την προσοχή του και σε άλλες περιοχές.

«Γιατί στο Κομπάνι και όχι σε πόλεις όπως η Ιντλίμπ, η Χάμα ή η Χομς;... την ώρα μάλιστα που η ιρακινή επικράτεια ελέγχεται κατά το 40% από το Ισλαμικό Κράτος;», διερωτήθηκε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Παρίσι, όπου συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

«Υπάρχουν μόνον 2.000 μαχητές στην Κομπάνι, είναι δύσκολο να καταλάβω αυτήν την προσέγγιση. Γιατί ο συνασπισμός δεν έχει αναλάβει δράση σε άλλες περιοχές;», πρόσθεσε ο Ερντογάν, δημιουργώντας ερωτηματικά για το από που γνωρίζει τον αριθμό των τζιχαντιστών που είναι στο Κομπάνι και μη ξαφνιάζοντας, πλέον, κανέναν με την αδιαφορία του για την δολοφονική δράση των τζιχαντιστών...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]