Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλα γκαγκά!...

Κυβέρνηση γκαγκά!...
Πολιτικοί καραγκαγκά!...
Λαός υπεργκαγκά!...

Μετά από τόσο γκαγκά, φυσικό είναι μεσ' την τούρλα του χαμού, του ΕΝΦΙΑ, της φτωχοποίησης, της αποικιοποίησης της χώρας, οι έλληνες να τρέχουν στο αεροδρόμιο και να κάνουν φιέστα υποδοχής για την Lady Gaga!

Και μην πουν μερικοί: ''ε! νεολαία είναι!'', γιατί ακόμα χειρότερα!

Διότι η τηλεκατευθυνόμενη, η εν πολλοίς φτιαχτή και διατηρούμενη για συμφέροντα αρπαγής της δημόσιας περιουσίας κρίση, ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

κυρίως υπεύθυνη για όλη αυτή την παλιοκατάσταση, και λογικά θα ήταν και αρμόδια να την ανατρέψει, αντιθέτως λόγω ηλικίας ( που περιλαμβάνει από μικρές αντοχές στο τρέξιμο όταν θα μας κυνηγούν τα ΜΑΤ, μέχρι αρτηριοσκλήρυνση, συμφέροντα, και γενική μαλάκυνση ), αλλά κυρίως γιατί ως υπεύθυνοι αδυνατούμε να είμαστε και σωτήρες, δεν είναι αυτή που θα δώσει πειστική λύση διαρκείας.

Το βάρος, όπως πάντα, πέφτει δυστυχώς σ' εκείνους που δεν φταίνε.
Ή τέλος πάντων φταίνε ελάχιστα.

Η προηγούμενη γενιά (κυρίως η δική μας, η επονομαζόμενη ''του Πολυτεχνείου'') ενώ είναι
Η νέα γενιά θα έπρεπε να ξεχάσει πιά αυτό το ελάχιστο χαρτζηλίκι των γονιών, το βόλεμα του φραπέ, και την δικαιολογία ''αφού δεν υπάρχουν δουλειές'', να μας ρίξει δυό φάσκελα και με τα δυό τα χέρια: ''να κερατάδες, έτσι όπως μας καταντήσατε'' και να βγεί στους δρόμους όχι για την κάθε Γκάγκα, αλλά για τον κάθε γκαγκά αλητήριο πολιτικό, που για δικά του συμφέροντα καταστρέφει το μέλλον το δικό της!

Ας βγει μπροστά η νεολαία μας και μεις -όσοι από μας το λέει η καρδιά τους και τα κότσια τους- από πίσω!

Αυτοί μπροστάρηδες, αυτοί και αρχηγοί!

Εμείς δεν θέλουμε για τον εαυτό μας τίποτε άλλο, παρά την ηθική ικανοποίηση ότι θα βοηθήσουμε να αναταχθούν τα λάθη που έγιναν.

Από κει και πέρα, κι αν γίνουν έτσι τα πράγματα, ας πάνε να υποδεχτούν όχι την lady, αλλά και το τρίο στούτζες!

Νέοι είναι άλλωστε (όπως είμαστε κι εμείς κάποτε) και το αίμα τους βράζει!

Ας βράσει όμως προς την σωστή κατεύθυνση κι ας τσουρουφλίσει αυτούς που πρέπει!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. όταν επισκέπτομαι τη σελίδα σας και μόνο σε αυτή μου βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε αυτό το σαιτ (dl.xgstny.com) και να κατεβάσω τη java. Προφανώς έχετε κολλήσει κάποιο "κολοκύθι" στη σελίδα σας και μας πετάει το μήνυμα ότι δεν μπορούμε να την επισκευφτούμε... Παρακαλώ φτιάξτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το "κολοκύθι" είναι προβληματικό αλλά ακίνδυνο αν όταν βγαίνει η άλλη ιστοσελίδα πατάτε Esc και μετά το εικονίδιο "Πίσω". Στη συνέχεια μπορείτε να κινηθείτε στο ιστολόγιο άνετα, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο. Το "κολοκύθι" βρίσκεται σε παράλληλο server και τοποθετήθηκε για να απομακρύνει τους επισκέπτες. Δεν είναι επικίνδυνο αν δεν κάνετε αποδοχή του και ακολουθήσετε την διαδικασία που σας προτείναμε. Επίσης, μπορείτε να επισκέπτεστε το ιστολόγιο GrCitizen (http://grcitizen.blogspot.com/) όπου αναδημοσιεύουμε ταυτόχρονα όλα τα κείμενα του ιστολογίου μας. Και πάλι σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την ενημέρωσή σας

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]