Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πάπας, οι παπάδες και ο παπατζής...

Ο Αλέξης ανέλαβε πρωτοβουλία για τη λύση του filioque!!!

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Μετά τη λύση όλων των ακανθωδών προβλημάτων της Ελληνικής Οικονομίας και κοινωνίας, ο Αλέξης του ΣΥΡΙΖΑ, επεσκέφθη διαδοχικώς το Άγιον Όρος και το Βατικανό σε μία επίσκεψη αστραπή, προκειμένου να λύσει και το filioque, που ταλαιπωρεί επί αιώνες τους Χριστιανούς και τους κρατά χωρισμένους σε Καθολικούς και Ορθοδόξους.

Το Ορθόδοξο ΚΚΕ προέβη σε καθολικούς και απανωτούς (ως οργασμούς) αφορισμούς του Αλέξη, ενώ η ηγεσία του ΠΑΜΕ, αυτοευνουχίσθη, διαμαρτυρόμενη για θεοφοβία των αθεόφοβων...

Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα τηρεί σιγή ιχθύος, καθ' ότι ΙΧΘΥΣ, ως γνωστόν, σημαίνει Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ και ο Γιωργάκης επιμένει πως είναι ο υιός του θεού του Πα.Σο.Κ.

Πολύ μπέρδεμα, ρε παιδιά...

Ο Πάπας, οι παπάδες και ο παπατζής...

Quo vadis Domine;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Φιλε αρθρογραφε, δεν υπαρχει μπερδεμα, τα πραγματα ειναι απλα: Καποιος συμβουλεψε πριν λιγο καιρο τον Αλεξη οτι μετα την επιτυχη συμφωνια του με τον διαβολο, δηλαδη τα σκοτεινα συμφεροντα της ΝΤΠ οτι θα τους παραχωρησει κι αυτος μολις ελθει στην εξουσια γη και υδωρ απο τα υπολειμματα της διαλυμενης Ελλαδας μας, οτι πρεπει μετα να προσεγγισει και την Εκκλησια με καθε τροπο, γιατι η Εκκλησια ειναι σε θεση, λεει ο συμβουλος, να επηρεαζει σε μεγαλο ποσοστο το ποιμνιο των ψηφοφορων. Ετσι ο Αλεξης που εχει παθει ψυχωση με την εξουσια και την πρωθυπουργικη καρεκλα, κανει τα παντα ανενδοιαστα και χωρις φραγμους, χωρις να νοιαζεται για το ποσο εξευτελιζεται και γελοιοποιειται, προκειμενου να παρει την πολυποθητη εξουσια το συντομωτερο δυνατον. Εκει που εφτυνε μεχρι χθες, σημερα γλυφει........και αυτο αποδεικνυει εμπρακτως οτι δεν εχει ιερο και οσιο, καμμια πολιτικη φιλοσοφια ουσιας που μπορει να βοηθησει την Ελλαδα και τους Ελληνες, παρα μονον τρεχει για το προσωπικο του ονειρο να γινει πρωθυπουργος, πληρης κενοδοξιας, αρχομανιας, ματαιοδοξιας!!! Συνελληνες αφυπνισθειτε!!! Μην γινετε συνενοχοι και του Αλεξη στην συνεχιση της καταστροφης της Ελλαδας μας και του Ελληνικου λαου!!! Ας προσπαθησουμε να περισωσουμε οτι απεμεινε, αν δεν ειναι ηδη πολυ αργα, και ας οραματισθουμε και παλεψουμε για επανακτηση των παραδοσιακων Ελληνικων αξιων μας και αξιοπρεπους διαβιωσης!!! Η ατομικη ευθυνη ολων μας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την σημερινη καταντια μας αλλα και για το ΑΥΡΙΟ!!! Αν ο Αλεξης και ο ΣΥΡΙΖΑ ειχαν πολιτικη φιλοσοφια ουσιας και προτασεις λυσεων των τεραστιων προβληματων της οικονομιας και της κοινωνιας μας, θα το βλεπαμε εν μεσω κρισης. Ειδε καποιος Συνελληνας κατι θετικο απο τον Αλεξη και τον ΣΥΡΙΖΑ που σταματησε την κατρακυλα και τον ξεπεσμο μας, που δεν καταφεραμε να δουμε πολλοι αλλοι;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πάπας είναι από τους πρωτεργάτες της ΝΤΠ. Σωστή είναι η πορεία, μετά το Κόμο στο Βατικανό.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]