Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ισλάμ κήρυξε θρησκευτικό πόλεμο στους άπιστους…

Ο Ισλαμικός Μεσαίωνας απειλεί την Δύση
Μεγάλος Μουφτής Σαουδικής Αραβίας:
Είναι μεγάλη αμαρτία όταν μουσουλμάνος σκοτώνει μουσουλμάνο...


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Οι μουσουλμάνοι της Ελλάδας (Θράκης και Δωδεκανήσων) θεωρούνται από τους καλύτερους – ιδανικούς εκφραστές του ήπιου Ισλάμ, το οποίο επιθυμεί διακαώς η Δύση να προωθήσει. Οι ΗΠΑ, εξάλλου, έχουν επιδείξει αρκετές φορές το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για τους μουσουλμάνους της Θράκης, αν και έχουν επιχειρήσει –μέσα στα λίαν επικίνδυνα πειραματικά πλάνα τους- επίσης πολλές φορές, να αναδείξουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στον μουσουλμανικό αυτό πληθυσμό, επιχειρώντας -αποτυχημένα- να του δημιουργήσουν «προσμίξεις», δημιουργώντας έτσι παράξενες «αναταράξεις» στους φιλήσυχους μουσουλμάνους (με την «επιστημονική βοήθεια» της γείτονος Τουρκίας, βεβαίως…).

Όμως, οι μουσουλμάνοι της Ελλάδας αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα, αφού το Ισλάμ είναι πολλά άλλα, πέρα από θρησκεία. Είναι ένα σύστημα κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό, που χρησιμοποιεί ως κρίκο σύνδεσης αυτών των στοιχείων την θρησκευτική πίστη… Μία θρησκευτική πίστη η οποία έχει τις παραλλαγές της, αλλά κυρίως στηρίζεται (με βάση το Κοράνι) στην με κάθε τρόπο και μέσο μετάδοση του Ισλάμ, ακόμη και με το… σπαθί, δηλαδή και με την βία.

Άκρως ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική (για το πως το «ήπιο Ισλάμ» αντιμετωπίζει τον εξτρεμισμό των τζιχαντιστών) είναι μία πρόσφατη δήλωση του Μεγάλου Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας Αμπντου’λ-Αζίζ Αλή Αλ-σέιχ (Abdul Aziz Ali Al-sheikh), ο οποίος προειδοποίησε τους νέους της Σαουδικής Αραβίας για τη διαστρέβλωση της έννοιας της «τζιχάντ» (ιερού πολέμου), που σπέρνει τον όλεθρο σε μουσουλμανικές χώρες, σκοτώνοντας αθώους πολίτες στο όνομα του Ισλάμ.

Ο Μεγάλος Μουφτής προέτρεψε επίσης τους νέους να μην πέφτουν θύματα αυτής της ρητορικής και να εντάσσονται σε τρομοκρατικές ομάδες.
«Είμαστε συνεχώς μάρτυρες αποτρόπαιων εγκλημάτων στην τηλεόραση που έχουν διαπραχθεί από τους εχθρούς του Ισλάμ. Αυτές οι διάφορες αιρέσεις χύνουν μάταια και χωρίς κανένα λόγο αίμα και σκοτώνουν τους αδελφούς μας μουσουλμάνους στο όνομα του Ισλάμ, αυτό που κάνουν δεν είναι τίποτα άλλο από οργανωμένη τρομοκρατία και πλιάτσικο».
«Πράγματι, αυτοί οι εγκληματίες καλύπτουν τα εγκλήματά τους κάτω από τον μανδύα του τζιχάντ (ιερού πολέμου/αγώνα)», 
υποστήριξε ο Μεγάλος Μουφτής.
«Να ζούμε σε ειρήνη και ασφάλεια είναι ο νόμος της φύσης και της θρησκείας» είπε.
«Οι φόνοι αθώων ανθρώπων το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαστρεβλώνουν την εικόνα της θρησκείας».
Ο Ισλαμικός Νόμος απεχθάνεται την αιματοχυσία, είπε και αναφέρθηκε στην ιερότητα της ανθρώπινης ζωής σύμφωνα με το Κοράνι.
«Όποιος σκοτώνει μουσουλμάνο εκ προθέσεως θα καταδικαστεί για πάντα στην Κόλαση», 
είπε ο Μεγάλος Ιμάμης, ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να διαβάσουν ξανά τους ιερούς στίχους για να μην παρασύρονται.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη προσέγγιση του Μεγάλου Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος καταδικάζει την τρομοκρατία, απειλεί με την Κόλαση όσους διαπράττουν εγκλήματα πολέμου, αλλά αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψή του για το τι αποτελεί έγκλημα πολέμου… Αν, και όλως παραδόξως, στίχους από το Κοράνι ισχυρίζονται πως υλοποιούν οι τζιχαντιστές!!!
Εν κατακλείδι, για το Ισλάμ είναι αμαρτία να σκοτώνει μουσουλμάνος άλλον μουσουλμάνο… Προφανώς δεν αποτελεί αμαρτία να δολοφονούνται αλλόθρησκοι –άπιστοι- στο όνομα του Ισλάμ…!
Την ίδια στιγμή, άλλοι μουλάδες και μουφτήδες δίνουν την άδειά τους για βιασμούς και δολοφονίες γυναικών, για αποκεφαλισμούς αντιπάλων, δίνοντας έτσι "άφεση αμαρτιών" για κάθε είδους βιαιότητα που μπορεί να διαπραχθεί από τους υπανθρώπους τζιχαντιστές... Προφανώς, κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με το Ισλάμ, το οποίο αποδεικνύεται μία θρησκεία επικίνδυνης ερμηνείας από την πλευρά των μουλάδων και των μουφτήδων...

Για όσους δεν το κατάλαβαν, το Ισλάμ (ακόμη και στην ήπια μορφή του) έχει κηρύξει επισήμως τον πόλεμο στην Δύση... Με απλά λόγια, έχει ήδη ξεκινήσει ένας παγκόσμιος θρησκευτικός πόλεμος, στου οποίου την "εισαγωγή" είμαστε όλοι θεατές, παρακολουθώντας τις πρώτες πράξεις του Ισλαμικού Μεσαίωνα που απειλεί με κόψιμο του κεφαλιού όλους τους άπιστους της Δύσης…

ΥΓ: Το πρόβλημα δεν είναι ποτέ οι απλοί άνθρωποι που πιστεύουν, αλλά εκείνοι οι θρησκευτικοί (και όχι μόνο) "ηγέτες" που ερμηνεύουν, με άγνωστα κριτήρια και που καθοδηγούν τους απλούς ανθρώπους για να υλοποιήσουν την προσωπική τους ματαιοδοξία... Όσο για τον Μεγάλο Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, εάν διαπιστώνει πως μολύνουν το Ισλάμ οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, τότε ας βγάλει μία "φετφά" για άμεση κήρυξη πολέμου όλων των απλών ισλαμιστών κατά των τζιχαντιστών εγκληματιών και συκοφαντών του Ισλάμ. Γιατί, αυτή η "βρωμιά" ανήκει στο Ισλάμ, και το Ισλάμ θα πρέπει να την "καθαρίσει"... Και για όσο διάστημα δεν κηρύσσονται αιρετικοί οι τζιχαντιστές, ο υπόλοιπος κόσμος θα παίρνει το "μήνυμα" που στέλνει το Ισλάμ...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]