Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πολιτικός ρεπουσισμός καλά κρατεί...

Είναι κατάντια. Μέσα σε μια νύχτα, ή έστω μέσα σε ελάχιστες από κείνες τις κατάμαυρες νύχτες που «ανέτειλαν» για τη χώρα με το που παραδόθηκε η κυβερνητική εξουσία στον ολετήρα του Ελληνισμού, όλοι εμείς (και θα εξηγήσω ποιοί «εμείς») βαφτιστήκαμε ξαφνικά ακροδεξιοί, από έναν συρφετό ελεεινών που αυτοπροσδιορίζονται ως «δημοκράτες»...


Το "αμάρτημά" μας, ήταν πως τολμήσαμε να σηκώσουμε εθνική φωνή, όταν ακόμη  η παρέα των νεοναζί ήταν γκρουπούσκουλο του παρασκηνίου. Το κάναμε γιατί θελήσαμε να αφυπνίσουμε στο μέτρο του δικού μας μεγέθους, την κοινωνία αλλά και το πολιτικό προσωπικό, προκειμένου να ορθωθεί φωνή αντίστασης που θα ανέκοπτε την πεμπτοφαλαγγίτικη δράση της πολιτικής συμμορίας του ΓΑΠ, η οποία οργάνωνε την κατευθυνόμενη καθολική της επίθεση σε βάρος της πατρίδας μας και του εθνισμού των πολιτών της.

Αυτό ακριβώς επιχειρούσαμε όταν αντισταθήκαμε στη νεοταξίτικη λαθρολαγνεία, ξεβρακώνοντας το ύπουλο σχέδιο του παπανδρελληνισμού, βγάζοντας από τους υποκριτές τη μάσκα του δήθεν ουμανισμού τους.

Αυτό ακριβώς επιδιώκαμε όταν αποκαθηλώναμε τη μάσκα της υποκρισίας του δηλητηριώδους Ρεπουσισμού, της εθνομειοδοτικής γιάφκας της Παντείου, των Δραγωνοειδών και της Διαμαντοπουλιάδας, που αποδομούσε την εκπαίδευση ξέροντας καλά πως με αυτό το δόλιο τρόπο στην ουσία αποδομεί τις αυριανές συνειδήσεις των πολιτών.

Σ αυτό ακριβώς προσβλέπαμε όταν ξεβρακώναμε το κουφάρι της μυστικής διπλωματίας του ΓΑΠ αλλά και πολύ νωρίτερα της ερμαφρόδιτης πολιτικής Μπακογιάννη, συνειδητοποιώντας πως όλα αυτά, αργά ή γρήγορα βάζουν τη χώρα σε μια ολέθρια περιδίνηση με οδυνηρές εξελίξεις.

Αυτό δηλαδή που στην ουσία επιδιώκαμε, ήταν να μην εγκαταλείψουμε την πραγματικά πατριωτική ατζέντα στην ακροδεξιά για να την κακοποιεί και να ασελγεί στο άδολο περιεχόμενό της.

Τι έκαναν όμως τότε όλοι αυτοί που σήμερα επιχειρούν αρθρογραφώντας να ερμηνεύσουν την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη; Να τι έκαναν…

Επιστράτευσαν και το τελευταίο απόθεμα καιροσκοπισμού και επιπολαιότητας, λοιδορώντας κάθε αγνή και άδολη πατριωτική φωνή, απαξιώνοντάς την ως εθνικιστική κιαι ακραία.

Ταμπουρώθηκαν πίσω από ιδεολογήματα και δήθεν ουμανισμούς για να μας κρίνουν.

Δεν τόλμησαν να καταλάβουν πως η αξία του ουμανισμού στα χέρια των χορογράφων της νέας τάξης, μετασχηματίζεται σε επικίνδυνο προσχηματικό εργαλείο για την προώθηση επικίνδυνων και εν τέλει άκρως αντιουμανιστικών πολιτικών.

Δε θέλησαν να συνειδητοποιήσουν πως τα φαινόμενα, ερμηνεύονται ημιτελώς και ενίοτε λαθεμένα, απ όποιους ερμηνεύουν μόνο το «φαίνεσθαι», ακόμη και από εκείνους που δεν αρκούνται στο «φαίνεσθαι» αλλά ανιχνεύουν σοβαρά και τις αιτίες που τα προκαλούν.

Κι αυτό διότι και οι μεν και οι δε, έχουν προσπεράσει το κύριο. Και το κύριο είναι πως το κυρίαρχο σύστημα έχει τη μαεστρία να διατηρεί αμετάβλητες τις αιτίες που τα προκαλούν, ενώ το ίδιο το «φαίνεσθαι» δηλαδή τα αποτελέσματα της πολιτικής του, έχει την ετοιμότητα, τους μηχανισμούς και την ικανότητα, να τα επαναχρησιμοποιεί ως εργαλείο προώθησης συγκεκριμένων στρατηγικών που έχουν μετατραπεί σε καθεστώς μέχρι να πεις «κύμινο».

Όσο λοιπόν οι αφελείς ερωτοτροπούσαν με τον ουμανισμό της λαθρολαγνείας, οι χορογράφοι είχαν τα μέσα και μετέτρεπαν την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση σε Δούρειο ίππο πολιτισμικής και εθνικής αποδόμησης των κοινωνιών…

Όσο οι αφελείς δεν τολμούσαν να αντιληφθούν πως ο εθνισμός είναι συστατικό της δημοκρατικής συνείδησης της κοινωνίας, και πως μόνο αν τον αναδείξεις ως τέτοιο, μπορείς να στριμώξεις στο καναβάτσο το δηλητήριο του αρρωστημένου εθνικισμού,  τόσο το σαράκι του εθνομηδενισμού γιγάντωνε και διέβρωνε συνειδήσεις…

Όσο οι πολιτικοί ρεμπεσκέδες εγκωμίαζαν τις "καθαρτήριες" παρεμβάσεις των Διαμαντοπούλου, Δραγώνα και λοιπών αστέρων της παγκοσμιοποίησης, στο περιεχόμενο της διδακτικής ύλης, που αντικαθιστούσε με γαστρονομικές παρεμβάσεις την πατριδογνωσία, τη λογοτεχνία της αφύπνισης, και τα έπη αυτού του λαού, πετώντας στα αζήτητα τις ηρωικές φιγούρες τους, τόσο πολλαπλασιαζόταν το επικίνδυνο σαράκι στις καρδιές των ανθρώπων…

Αυτό λοιπόν κάναμε όλοι εμείς. Αυτό που δεν κάνατε όλοι εσείς. Αρνηθήκαμε να παραδώσουμε την πατριωτική ατζέντα στην ακροδεξιά, επιμένοντας πως αυτή η ατζέντα μας ανήκει και δεν ανήκει στην επικίνδυνη φατρία που γέννησε δωσίλογους και ταγματασφαλίτες.

Με τις μικρές μας δυνάμεις και με προσωπικό κόστος όσοι από μας επιμείναμε, προσπαθήσαμε να αντισταθούμε στο νεοταξίτικο τέρας που θέριευε ανενόχλητο και στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη. Τι κάνατε τότε όλοι εσείς εκτός από το να αμπελοφιλοσοφείτε και να αφορίζετε;

Τι προσπαθείτε λοιπόν να ερμηνεύσετε σήμερα, μόνο γράφοντας και φλυαρώντας για το αυγό του φιδιού που έσπασε, χωρίς να τολμάτε να δείτε όλα όσα δεν κάνατε για να του τσακίσετε τη φωλιά;

Εκείνο βγήκε στη ζωή και δρα. ενώ όλοι εσείς συνεχίζετε να φλυαρείτε, προσπερνώντας υποκριτικά τις ευθύνες σας. Φύτρωσε στο οικόπεδο που του παραχωρήσατε. Τόσο απλή είναι η αλήθεια.

Είναι η αλήθεια που δεν τολμάτε να δείτε, γιατί τριγυρνάτε γύρω από την επικεφαλίδα και όχι στην ουσία του προβλήματος, όπως οι ανώνυμοι σαχλαμαρίζοντες σχολιαστές του διαδικτύου, που όσο θεωρούν ότι έχουν γνώμη επί παντός επιστητού, τόσο διαπρέπουν σε ηλιθιότητα κι ας μη το ξέρουν.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια που συνεχίζετε να μη βλέπετε όσο επιμένετε να αφορίζετε τις Σαμπιχάδες για να χαϊδολογάτε Χριστόπουλους και τις λογικές που τους επέβαλαν.

Αυτή είναι η αλήθεια που συνεχίζετε να μη βλέπετε, όσο συνεχίζετε να μπερδεύετε την ανθρώπινη διάσταση της κάθε Κούνεβα, με την ανάγκη του εθνικού – πατριωτικού στίγματος στα ψηφοδέλτια της «δημοκρατίας».
Αυτή είναι η αλήθεια που συνεχίζεται να αρνείστε να κοιτάξετε κατάματα, όσο επιμένετε πως ο νεοναζισμός αντιμετωπίζεται μόνο με πολιτική κατήχηση, χωρίς να του αφαιρείτε παράλληλα με αυτήν και το οπλοστάσιο της δράσης.

Συνεχίστε λοιπόν να μην αντιλαμβάνεστε ότι κανείς από κείνους που τους ακολούθησε, δεν πρόκειται να διαβάσει την πολιτική κατήχηση που του σερβίρετε και να μεταπειστεί.
Συνεχίστε λοιπόν να ερωτοτροπείτε με νεοταξίτικα ιδεολογήματα…
Συνεχίστε να χαριεντίζεστε με Ρεπούσηδες, με Χριστόπουλους, και πράκτορες της τουρκογιάφκας στη Θράκη…
Συνεχίστε να ανέχεστε την τσογλαναρία του Γκρούεφσκι να προκαλεί μέσα στην ίδια τη Γη μας…
Συνεχίστε να βλέπετε μονάχα τη «χριστιανική» πλευρά της πιο βρώμικης επιχείρησης σωματεμπορίας με ξεκάθαρη γεωπολιτική δυναμική που στήθηκε ποτέ στον πλανήτη… Συνεχίστε τέλος να μην τολμάτε να εντάξετε στο λεξιλόγιό σας πολιτικές εκτιμήσεις ή λέξεις όπως: "εθνική προδοσία" "εθνική μειοδοσία", "πατρίδα", "εθνισμός". "εθνική ταπείνωση", "εθνική αξιοπρέπεια", κλπ... Συνεχίστε να υποβαθμίζετε την πεμπτουσία ενός εθνικού εγκλήματος, περιοριζόμενοι μονάχα στις κοινωνικές του επιπτώσεις...

Και τότε ίσως δε θ αργήσει η στιγμή που θα αναφωνείτε τρισχαριτωμένα: «Ποιος έφερε τους νεοναζί στην εξουσία ΟΕΟ;».

Η απάντηση όμως είναι απλή. Η ξεροκεφαλιά και οι εμμονές σας τους έφεραν. αυτές τους χάρισαν ένα πολύ ζωντανό κομμάτι της νεολαίας μας που η ξεροκεφαλία δεν ενέπνευσε ούτε και πρόκειται να εμπνεύσει.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]