Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρετανός ειδικός: Οι Βρυξέλλες προσκρούουν στην κυριαρχία των χωρών των Βαλκανίων

Aπό το βουλγαρικό περιοδικό «Focus»:

«Οι Βρυξέλλες προσκρούουν και πάλι στο ζήτημα της κυριαρχίας, σε μια προσπάθεια να υπαγορεύσουν τη θέλησή τους, σε χώρες που δεν είναι ακόμη μέλη της ευρωζώνης», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι RT, ο Βρετανός οικονομικός αναλυτής Patrick Young, σχολιάζοντας την είδηση ότι η Βουλγαρία αναστέλλει τις εργασίες για το South Stream.

Στην πραγματικότητα, η κατάσταση έχει μια παρανόηση: Η ΕΕ προσπαθεί να πει ότι έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει, αυτή, σε ποιον ανήκει ο αγωγός που λειτουργεί εκτός των χωρών της ευρωζώνης.

Αυτό είναι γελοίο. Είναι αστείο να θεσπίσει κανείς κανόνες με παρόμοιες πεποιθήσεις», δήλωσε ο Young, οι χώρες έχουν τις δικές τους οικονομίες.

Σύμφωνα με το Βρετανό ειδικό, η ΕΕ προσπαθεί να μιμηθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΗΠΑ επιτίθενται στις ευρωπαϊκές τράπεζες και στις υπηρεσίες της τραπεζικής αγοράς, ως μέρος ενός πολιτικού παιχνιδιού. Ωστόσο, όπως φαίνεται η ΕΕ δεν έχει εναλλακτικές λύσεις», ισχυρίστηκε ο Young, όπως σημειώνει το βουλγαρικό «Focus».Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]