Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλύτερα η υγεία των γιατρών που εγχείρησαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Έχουμε ευχάριστα νέα από το Τουμπίνγκεν της Γερμανίας, όπου ταξίδεψε τη Δευτέρα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και τέως Πρωθυπουργός Κωνστανταντίνος Μητσοτάκης, για να υποβληθεί, όπως κι έγινε, σε επέμβαση στο δεξί του μάτι και συγκεκριμένα για αντιμετώπιση της εκφύλισης ωχράς κηλίδας.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Τρίτη το πρωί αναφέρεται ότι οι γιατροί που εξέτασαν και εγχείρισαν τον κ. Μητσοτάκη είναι καλύτερα, ο ίδιος δε ο κ. Μητσοτάκης βλέπει καρφίτσα στα 1.000 μέτρα.

Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των επανεξέτασεων του 96χρονου πρώην πρωθυπουργού, που είναι το εξής:

Φεβρουάριος 2015
Απρίλιος 2019
Δεκέμβριος 2024
Οκτώβριος 2038
Μάιος 2110

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης νοσηλεύεται μόνος του στο νοσοκομείο του Τουμπίνγκεν, γιατί οι υπόλοιποι ασθενείς μόλις πληροφορήθηκαν την έλευσή του εγκατέλειψαν έντρομοι το νοσοκομείο και πολλοί μάλιστα εγκατέλειψαν την Γερμανία....

Αναγνώστης

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πριν φύγει να σφίξει το χέρι του κ. Σόιμπλε και να του ευχηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πηγε στην Γερμανια για εγχειρηση και δεν εμεινε στην Ελλαδα που εχουμε αρκετους πολυ καλους & εμπειρους γιατρους;;;;;;;;;; Μηπως η εγχειρηση & νοσηλεια ηταν δωρο & προσφορα της Siemens με την οποια η οικογενεια διατηρει ισχυρους δεσμους & ολα τα μελη της απολαμβανουν τις μιζες & τα ακριβα δωρα της, προσφεροντας συμβολαια για μεγαλα εργα εις βαρος του Ελληνικου δημοσιου & του Ελληνα φορολογουμενου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]