Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ό,τι θυμάται χαίρεται!...

Και ξαφνικά ο "πρωθυπουργός" θυμήθηκε:    
Υπάρχει θέμα Συνταγματικής Αναθεώρησης, και αλλαγών στην λειτουργία του πολιτικού συστήματος!
 
Ό,τι νάναι!...
Αρκεί η μπάλα να πάει στην εξέδρα!
Αρκεί να μην συζητούνται τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας που καίνε τους πολίτες!

Ο αντιπερισπασμός του αντιπερισπασμού.
 
Όταν μας τελειώνει η Θρακιάδα και η Χρυσαυγιάδα, θυμόμαστε την Προεδρική Δημοκρατία και το ασυμβίβαστο Βουλευτή-Υπουργού!
 
Όχι ότι δεν είναι σοβαρότατα θέματα. Είναι, και πρέπει επιτέλους κάποτε να συζητηθούν σοβαρά, για να μειωθούν οι δυσλειτουργίες του Κράτους, που σκόπιμα δημιουργήθηκαν για να μπορούν ορισμένοι να κυβερνούν ανεξέλεγκτοι και ασύδοτοι!
Δηλαδή η πρωθυπουργάρα δεν θέλει να κυβερνάει ανεξέλεγκτα και ασύδοτα; 
Θέλει και παραθέλει!
 
Γι αυτό και κάτι τέτοια ζητήματα τα ανακινεί τώρα, παραμονές εκλογών, στην "τούρλα του χαμού", τυράκι στην φάκα της κάλπης, για να τα ξεχάσει αμέσως μετά (ιδίως αν τα αποτελέσματα του δώσουν κάποιες ελάχιστες ελπίδες παράτασης του πολιτικού του βίου) και να ξαναπιάσει τα "μεσοπρόθεσμα", τα έκτακτα μέτρα, τα "σουξέ στόρυ" και την εν γένει γνωστή δωσίλογη πορεία του!
Αυτές τις μέρες, από τους κυβερνητικούς και λοιπούς μνημονιακούς, και από τα μεγκάλα-φερέφωνα κανάλια θα συζητούνται "τα πάντα όλα", εκτός από την ανεργία, την φτώχεια, τις αυτοκτονίες τους πλειστηριασμούς, την διάλυση Υγείας και Παιδείας, την "τρύπια" εξωτερική πολιτική και την πλήρη αποικιοποίηση της χώρας για άλλα πενήντα χρόνια, μέσω της τάχα "ελάφρυνσης" της οικονομίας με παράταση του χρέους που μεθοδεύουν για μισό επιπλέον αιώνα!

Ας κλείσουμε αυτιά, μάτια, και στόμα στο "τυράκι" του "πρωθυπουργού"!  
Άλλωστε χορτάσαμε "πρωτογενή πλεονάσματα" κοροϊδίας, και "κοινωνικά μερίσματα" μιζέριας!
Θα μας θρέψει ο θυμός μας και η απελπισία μας μέχρι τις κάλπες, όπου και θα λάβουν την πρωτογενή "σφαλιάρα" τους, και την κοινωνική κλωτσιά τους!...
Αμήν!...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. μηπως του ριχνουν τιποτα στον καφε ..γιαυτο ταχει χαμενα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]