Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελεσίγραφο μερικών ωρών από την Ρωσία στην Ουκρανία

Όπως μεταδίδουν τα Ρωσικά μέσα, η Ρωσία έχει δώσει τελεσίγραφο λίγων ωρών στην Ουκρανία προκειμένου να εκκενωθεί στρατιωτική βάση εντός του ουκρανικού εδάφους, απο τις ουκρανικές δυνάμεις.

Εάν οι Ουκρανοί δεν υπακούσουν, θα είναι η πρώτη στρατιωτική σύγκρουση στο σήριαλ.
Είναι προφανές ότι οι Ουκρανοί φασίστες πιέζουν τους Ρώσους για να επεμβουν, προκειμένου να φανούν στην δύση ως “βαλλόμενοι”.
Μόνο που ελπίζουν σε πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να τους προσφέρει η Δύση απέναντι στην ρωσική στρατιωτική μηχανή...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]