Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν προς ΗΠΑ: Οι επιλογές σας θα έχουν συνέπειες...

Τα πράγματα οδηγούνται σε πραγματική ρήξη χάρη στην εμμονή των παγκοσμιοποιητών να νομιμοποιήσουν ένα καθεστώς, στο οποίο ηγούνται ακροδεξιοί και εξτρεμιστές. Η Ρωσία, η οποία είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να αμυνθεί στις περιοχές άμεσου ενδιαφέροντος για την ασφάλειά της, διεμήνυσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ότι θεωρεί πως η οικονομική βοήθεια, την οποία η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να παράσχει στην παράνομη κυβέρνηση στην Ουκρανία, θα έχει «συνέπειες».
  Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα την χορήγηση δανειακών εγγυήσεων ύψους 1 δις δολαρίων στην Ουκρανία, ενώ την ίδια στιγμή ευαγγελίζονται συνομιλίες με την Μόσχα. 
Η ανακοίνωση δείχνει την αποφασιστικότητα του Κρεμλίνου να μην παραιτηθεί και απ’ όσο δείχνουν τα πράγματα, οι ρωσικές κινήσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην Κριμαία. Η Μόσχα απαντάει ηχηρά στην πρόκληση των Δυτικών στην αυλή της Ρωσίας. 
Η ένταση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης εντείνεται με ευθύνη της δεύτερης, καθώς εκεί στην Ουάσινγκτον δεν μπορούν να χωνέψουν έναν πολυκεντρικό  κόσμο, επιδιώκοντας την μονοκρατορία μιας παγκόσμιας δικτατορίας συγκεντρωτισμού του πλούτου και ελέγχου των πάντων. 
Το σωστό θα ήταν τα πάντα να λύνονταν στο πεδίο της οικονομίας μέσω υγιούς ανταγωνισμού ευκαιριών για όλες τις χώρες που μπορούν και έχουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν, συνάπτοντας πολυδιάστατες συμμαχίες.
  Αυτή είναι η άποψή μας. Όλοι εσείς βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και σκεφτείτε τι έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής στην χώρα μας από τους «εκσυγχρονιστές» του Ευρώ-ατλαντισμού. Αυτό επιχειρείται σε χειρότερο βαθμό να επιβληθεί παγκοσμίως.
Τα σχέδια όμως χαλάνε χάρη στην τωρινή ηγεσία της Μόσχας και αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί οι Δυτικοί, η διπλωματία θα οδηγηθεί στο απόλυτο αδιέξοδο. Οι Αμερικανοί έστειλαν πλοίο στην Κριμαία, για να «πουλήσουν» τσαμπουκά στους Ρώσους, και στα Στενά του Βοσπόρου του έφυγε η προπέλα και χρειάστηκε την βοήθεια τριών ρυμουλκών. Τι θα κάνουν άραγε, όταν σοβαρέψουν τα πράγματα; Η Ρωσία πάντως είναι έτοιμη να τους υποδεχθει…

Πηγή ΠΥΓΜΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]