Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι εκπαιδεύουν Σκοπιανούς Αξιωματικούς σε Καταδρομικές και Αντιαεροπορικές επιχειρήσεις!

Αξιωματικοί των Σκοπιανών Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης "Commadο" σε διαφορετικά στάδια ,αλλά και σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες ,αλλά και σε  εκπαίδευση επιβιώσεως στο Mountain Commando School,  με την επιτήρηση Τούρκων αξιωματικών από τις 9 έως την 20 Δεκεμβρίου του 2013!

Επίσης έχουμε την εκπαίδευση σε ειδικό Αντιαεροπορικό Σχολείο "Air Defense Operations Center Training" άλλους 21 Αξιωματικούς των Σκοπίων σε εκπαίδευση εκτόξευσης Ρουκετών  και όχι μόνο!

Το σύνολο των Αξιωματικών του Σκοπιανού Στρατού θα λειτουργήσει ως αρχή εκπαιδευτών στο γειτονικό Κρατίδιο με την συνεχή Υποστήριξη της Τουρκίας.
Ίσως να υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα πολιτικοί αλλά και Στρατιωτικοί που να πιστεύουν οτι Ελλάδα από τον Βορρά δεν κινδυνεύει πλέον!   





Πηγή Veteranos
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]