Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λεφτά… €19 εκ. για τον Μπόμπολα υπάρχουν… Εσύ Μήτσο Μαγκάλι…

green-energy-fraud 519,ΑΔΕΔΥ, ΑΠΕ, ΓΑΠ, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΔΑΣΗ, ΔΕΗ, ΔΝΤ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Επεισόδια, Επικαιρότητα, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Ελλάδα, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, Μπιρμπίλη, Οικονομία, Οικονομικά μέτρα, Πράσινη Ανάπτυξη, ΠΑΣΟΚ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Παπανδρέου

Το ποσό των 19 εκατ. ευρώ έδωσε η κυβέρνηση στην εταιρεία «Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος» – θυγατρική της «Ελλάκτωρ» συμφερόντων Μπόμπολα – ως επιχορήγηση για την κατασκευή αιολικού πάρκου ισχύος 40MW και τη δημιουργία «1 νέας θέσης εργασίας».

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του υπουργείου Ανάπυξης το αιολικό πάρκο στη θέση «Λύρκειο» είναι «συνολικής ενισχυόμενης δαπάνης σαράντα επτά εκατομμυρίων οκτακοσίων πέντε χιλιάδων ευρώ». «Το ποσοστό επιχορήγησης ανέρχεται στο 40% επί του κόστους της επιχορηγούμενης επένδυσης, δηλαδή ποσό επιχορήγησης δέκα εννέα εκατομμυρίων εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ».  



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πότε θα καταλάβουμε ότι τον πρωθυπουργό μας τον λένε Μπόμπολα και μεις εκλέγουμε τον διαχειριστή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]