Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάλια η μπλόφα σου Αντωνάκη!...

Με μία επικοινωνιακή μπλόφα της συμφοράς, έχει βαλθεί η μνημονιακή-αντιδημοκρατική κυβέρνηση να μας πείσει πως διώκει και αντιμάχεται το άλλο ακροδεξιό κοινοβουλευτικό κόμμα, προς όφελος της δημοκρατίας!
Εδώ καγχάζουμε: χά!

Θέλει ο "πρωθυπουργός" να πείσει ότι η καταρρέουσα και λαομίσητη κυβέρνησή του, εκτός από ανθρωποφάγος είναι και κανιβαλική: ότι ''τρώει'' τους ομοίους της!

Δηλαδή κύριε "πρωθυπουργέ" τώρα που τα ποσοστά του Πολιτικού Χειμώνα σας γκρεμίζονται, και του συνεταίρου σας το κόμμα βρίσκεται υπό διάλυση, θέλετε να πιστέψουμε ότι θα ρισκάρετε την διάλυση, του επίσημα ακροδεξιού κοινοβουλευτικού κόμματος;

Θα ρισκάρετε την διάχυση 500.000 ψήφων (μη φασιστικών ή ναζιστικών στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αλλά διαμαρτυρίας) προς άλλους αντιμνημονιακούς χώρους και κόμματα που η έστω και η ελάχιστη ακόμα ενίσχυσή τους θα σημάνει για σας την επιστροφή στην "τοιχοσκοπία" του σπιτιού σας;
Ή νομίζετε ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστέψουμε, πως εσείς πιστεύετε ότι αυτοί οι ψήφοι θα κατευθυνθούν προς εσάς;
Δεύτερος, ισχυρότερος καγχασμός: χά! χά!

Ξέρετε (και ξέρουμε) πολύ καλά πόσο πολύ σας εξυπηρετεί η ύπαρξη του ακροδεξιού κόμματος, σαν ανάσχεση της κατεύθυνσης της αρνητικής ψήφου των πολιτών προς άλλους χώρους!
 
Και επίσης ξέρετε (και ξέρουμε καλύτερα), ότι οι πολίτες που ψήφισαν κάτι που δεν τους εκφράζει μόνο και μόνο για να δείξουν την απέχθειά τους προς εσάς και την πολιτική σας δεν γυρίζουν πίσω!
 
Ξεχάστε τους! Αλλού θα πάνε, σε σας δεν έρχονται!
Εκτός κι αν σκοπεύετε να διαλύσετε και τα υπόλοιπα κόμματα, πράγμα που πολύ καλά ταιριάζει με την "δημοκρατική" σας ιδιοσυγκρασία!

Αφήστε λοιπόν τις μπλόφες και τα παπατζηλίκια, και προσπαθήστε να αποχωρήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με αξιοπρέπεια(;) και πιό ανώδυνα...
Πιό ανώδυνα όχι για σας (πολύ λίγο μας ενδιαφέρει), αλλά για τον τόπο...
Η άκρη του τούνελ για σας, πλησιάζει... Και είναι τσιμενταρισμένη...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]