Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιφνίδιες «σκούπες» και προσαγωγές

Πάνω από 700 προσαγωγές και 27 συλλήψεις ημεδαπών και αλλοδαπών σε Αττική, Θεσσαλία και Πελοπόννησο

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες η ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες περιοχές της χώρας, προχωρώντας σε μεγάλο αριθμό προσαγωγών και ελέγχων

Την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας έγιναν 574 προσαγωγές, στην Αργολίδα και τη Λακωνία έγιναν έλεγχοι σε 345 άτομα και 322 οχήματα, ενώ στη Μαγνησία ελέγχθηκαν 310 άτομα και 195 οχήματα και στα Τρίκαλα ελέχθησαν 472 άτομα και 417 οχήματα. Συνολικά συνελήφθησαν 27 άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, προσήχθησαν 574 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 7 και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Από τους επτά συλληφθέντες ο ένας είναι ημεδαπός και οι υπόλοιποι αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας, έγιναν έλεγχοι σε 345 άτομα (237 ημεδαποί και 108 αλλοδαποί), καθώς και σε 322 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 66 άτομα, από τα οποία 39 ήταν ημεδαποί και 27 ήταν αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 16 άτομα, εκ των οποίων οι 7 αλλοδαποί για παράνομη διανομή στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Στις εξορμήσεις στο νομό Μαγνησίας ελέχθησαν συνολικά 310 άτομα και 195 οχήματα και προσήχθησαν 45 άτομα (17 ημεδαποί και 28 αλλοδαποί).

Στο νομό Τρικάλων ελέχθησαν συνολικά 472 άτομα και 417 οχήματα, προσήχθησαν 27 άτομα (23 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί) και συνελήφθησαν 4 ημεδαποί. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]