Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι σύμβουλοι αναμένεται να συνδράμουν την αλβανική κυβέρνηση


Τούρκοι σύμβουλοι αναμένεται να συνδράμουν την αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα, στους τομείς της ενέργειας, της οικονομίας, της υγείας και της δημόσιας τάξης.

Την πληροφορία ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας μετά την συνάντηση του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο κ. Ράμα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχή υποστήριξη της Τουρκίας προς την Αλβανία. Ο Αλβανός πρωθυπουργός και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συζήτησαν επίσης την διεξαγωγή κοινών συνεδριάσεων των δύο κυβερνήσεων.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Μπουιαρ Νισάνι, o oποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την βοήθεια και την υποστήριξη της Τουρκίας στο Κοσσυφοπέδιο από τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας και την βοήθεια της Άγκυρας σχετικά με την αναγνώριση του από πολλές χώρες του κόσμου.

Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]