Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αλήθεια που κρύβουν για την μετακίνηση ψηφοφόρων στη Χρυσή Αυγή

Και μετά το πρώτο κύμα προπαγάνδας με στόχο τους ψηφοφόρους της "Χρυσής Αυγής", περνώντας στο δεύτερο μέρος της "ανάλυσης του φαινομένου", όλοι οι «ειδήμονες» άρχισαν να αναλύουν το φαινόμενο μετακίνησης των ψηφοφόρων στην Χρυσή Αυγή. 

Περισπούδαστοι, μορφωμένοι, τηλεαστέρες και τηλεκομήτες, λένε και ξαναλένε για την οικονομική πολιτική και άλλα πολλά. Και σε όλα έχουν δίκιο, αν και όλα τα λένε για να περάσουν την ψευδαίσθηση πως είναι μαζί με τον λαό, πως ο λαός μπορεί να τους εμπιστευθεί, πως ο λαός πρέπει να τους ακούει και να τους πιστεύει.

Καμία άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση δεν κάνουν όμως όλοι αυτοί οι καλοπληρωμένοι σχολιαστές, αφού όχι μόνο γνωρίζουν πως δεν τους επιτρέπεται να ασκήσουν κριτική και πίεση για την εθνοκτόνα κυβερνητική πολιτική, αλλά και οι ίδιοι είναι μέρος εκείνου του μηχανισμού του καθεστώτος που εργάζεται νυχθημερόν για να κρατά υπό έλεγχο την κοινωνία, για να στρεβλώνει την πραγματικότητα κατά το δοκούν, για να εξασφαλίζει χρόνο για περισσότερα μέτρα, για μεγαλύτερη παράταση παραμονής στην εξουσία των οικονομικών δολοφόνων και των μαριονετών τους.

Όλα τα λένε, λοιπόν, οι περισπούδαστοι κομψευόμενοι παπαγάλοι. Όλα τα λένε, πλην ενός στοιχείου που είναι η μεγάλη αλήθεια και ο μεγάλος εφιάλτης που με νύχια και δόντια προσπαθούν να κρύψουν. Αναλύουν χωρίς να αγγίζουν καν το μεγαλύτερο αίτιο της μετακίνησης των πολιτών στην Χρυσή Αυγή. «Διυλίζουν τον κώνωπα αλλά καταπίνουν την κάμηλο»…

Και αυτό το αίτιο είναι η τιμωρία, η σκληρή και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για όσα συμβαίνουν στην χώρα, για όσα συμβαίνουν μέσα σε κάθε σπίτι Έλληνα. Η τιμωρία που μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί.

Η τιμωρία είναι η λέξη που τρέμουν οι συρόμενοι πρεζάκηδες της εξουσίας και του χρήματος έναντι παραδόσεως της χώρας σε καρτέλ οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων. Η παραδειγματική και σκληρή τιμωρία, που θα φέρει στη δημοσιότητα αλυσοδεμένους όλους τους ενόχους της πρωτοφανούς καταστροφής και της επικείμενης εθνικής ήττας.

Οι Έλληνες θέλουν την τιμωρία των ενόχων και θα στηρίξουν εκείνον που θα τους την εγγυηθεί. Βλέποντας την αδιαφορία των πολιτικών κομμάτων, έτρεξαν σε αυτό το κόμμα που τους εγγυόταν πως οι ένοχοι θα τιμωρηθούν...

Η τιμωρία όμως θα έρθει, είτε το θέλουν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί είτε όχι. Είναι νόμος της φύσης... Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει η "Χρυσή Αυγή".

Και θα την βιώσουν και όσοι περισπούδαστοι λαλητάδες σήμερα επιχειρούν να στηρίξουν τους φονιάδες ενός λαού, τους γενίτσαρους της Μέρκελ και των τραπεζιτών, τους αισχρούς εκείνους που βρωμίζουν την λέξη Έλληνας και επιχειρούν να διαμελίσουν την χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Η τιμωρία έρχεται και θα πέσει στα κεφάλια όλων των συνεργών αυτής της εγκληματικής ομάδας που μέχρι και σήμερα επιδιώκει να επιβάλει ως νόμιμο το παράνομο, ως ηθικό το ανήθικο και ως λύση τον δικό μας θάνατο.

Γεωργίου Μιχαήλ 



Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Οι σύγχρονοι γενίτσαροι έχουν πολύ μεγάλες πλάτες. Δεν έμαθαν ποτέ τι θα πει μεροκάματο και δεν μιλούν καν τη γλώσσα μας όπως πρέπει. Απομνημόνευσαν κάτι φράσεις που επαναλαμβάνουν σε 10 παραλλαγές, αλλά δεν γνωρίζουν και δεν εκτιμούν τα εθνικά μας κειμήλια, απτά και μη. Δεν πονούν αυτό τον λαό, γι' αυτό τον χτυπούν αλύπητα. Δεν είναι Έλληνες. Αλλά δεν θα είναι εδώ για πάντα, ούτε αυτοί ούτε οι εντολείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το ΠΑΣΟΚ θα είναι εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές, προετοιμάζουν το επόμενο "συγκυβερνητικό" κόμμα. Και ποιό είναι το αδελφό κόμμα της ΝΔ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αδελφά κόμματα ειναι , μην το παιδευεις ....
    Δεν ειναι τυχαίο που σε ολα τα κόμματα έβαλαν πρώτες μουρες τους ελάχιστους .
    Ο Καποδίστριας ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος μετά την άλωση μέχρι σήμερα που ήταν Αριστος .
    Οποίος περιμένει απο σαμαρια παπούτσιδες μιχαλολιακους και διάφορες λουλουδες να ηγηθουν , καλα θα κάνουν να αρχίσουν να σκύβουν η να σκαβουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H εκτίμηση μου είναι ότι ο όλος σχεδιασμός του Σαμαρά, για ένα ικανό αποτέλεσμα στις εκλογές, δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να παραμείνει σε χαμηλά ποσοστά, γιατί άραγε; Μήπως κάνει πλάτες στα αριστερά κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ.
    Αυτή λοιπόν είναι η δημοκρατία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστη η εκτίμηση σου .
      Πολύ λίγοι καταλαβαίνουν .....
      Αλλωστε μια συμμορία ειναι όλοι τους .
      Παντα ήταν .

      Διαγραφή
    2. Ότι, δηλαδή, έχει απογειωθεί η ΝΔ με τους χειρισμούς του Βαγγέλη Σαμαρά και προσπαθεί να την κρατήσει χαμηλά!
      Σε διαφορετικό πλανήτη ζούμε, δεν υπάρχει αμφιβολία.

      Διαγραφή
    3. Ο Σαμαράς θέλει να κατακερματίσει την δεξιά (άλλωστε ξεκίνησε απο την αριστερά και σε όλη την πολιτική του σταδιοδρομία την τίμησε απλόχερα) για να μην υπάρχει αντίπαλος για τα αριστερά κόμματα! Διότι μόνον έτσι ανενόχλητοι πλέον, οι αριστεροί θα ξετυλίξουν την <>. Θέλουν το χώρο και το χρόνο οι άνθρωποι!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]