Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αιμοδιψές σχέδιο της τρόικας για ξεπούλημα της ΔΕΗ και «γρήγορο θάνατο» 120.000 Ελλήνων


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο επικεφαλής της ∆ΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισµού, Αρθούρος Ζερβός, «ονειρεύεται» να κλείσουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, για να αυξηθούν τα κέρδη του! Μάλιστα, παρήγγειλε και µελέτη που µετράει πόσο κερδίζει η ∆ΕΗ από κάθε λουκέτο!
cover-79-small


Είδατε εσείς ποτέ καµία επιχείρηση που να µη θέλει πελάτες; Που να παρακαλάει να… κλείσουν (!) οι πελάτες της; Μάλλον όχι. Ε, λοιπόν, σας ενηµερώνουµε ότι τέτοια επιχείρηση υπάρχει. Είναι η ∆ΕΗ και ο επικεφαλής της, Αρθούρος Ζερβός!
Ο οποίος δεν τα λέει αυτά στους φίλους του ή σε κάποια «πηγαδάκια», αλλά τα γράφει σε επίσηµη επιστολή του, την οποία απευθύνει προς τον πολιτικό του προϊστάµενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής.
Ενα ντοκουµέντο-φωτιά, που φέρνει την Κυριακή στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ, αποκαλύπτοντας το καλοστηµένο πλάνο της τρόικας (και των ντόπιων εντολοδόχων της) να ξεπουλήσουν τη ∆ΕΗ στους ξένους εκλεκτούς της Μέρκελ, αφήνοντας στο δρόµο 23.000 οικογένειες Ελλήνων εργαζοµένων!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ποιό "γρήγορο" ξεπούλημα; Ποιά ΔΕΗ; Δεν το πήρατε χαμπάρι ότι εδώ και 2 χρόνια προετοιμάζουν το ξεπούλημα και κάνανε την ΠΡΩΗΝ ΔΕΗ τρία κομμάτια; Τους είχαν βάλει να μετρανε τους διαδρόμους γιατί μοίρασαν ακόμα και τα κτίρια στα τρία!!! Θα πουλήσουν τα κερδοφόρα σε ιδώτες και θα κρατήσει το κράτος τη συντήρηση. Δλαδή θα πληρώνουμε για το ρεύμα στους ιδιώτες, αλλά το έξοδο της συντήρησης του δικτύου θα το πληρώνουμε ΕΠΙΠΛΕΟΝ στο κράτος.
    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΠΛΗΚΤΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φωτοπουλος βοήθησε σε αυτά που ορθά γράφεις .
    Καλα ξυπνητουρια σε μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]