Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε ώρα της δημιουργίας ενός αντιμνημονιακού μετώπου

Με ξεκάθαρο λόγο εμφανίστηκε ο Πάνος Καμένος στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου «Μ’ ανοιχτά αυτιά» στο Ε tv.

Τόνισε μεταξύ άλλων πως «Zoύμε το δόγμα του σοκ από μια κυβέρνηση Χούντα του Σαμαρά και Βενιζέλου οι οποίοι εκτελούν εντολές ξένων. Μετά την οικονομική καταστροφή που μας έχουν οδηγήσει έρχεται και η εθνική καταστροφή».

Όσο αφορά το Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι η πατερίτσα κανενός», καθώς επίσης «και ότι αρχίζουν επαφές με τα κόμματα του αντιμνημονιακού τόξου, γιατί είναι ώρα δημιουργίας αντιμνημονιακού μετώπου».

Βέβαια μία συνέντευξη με τους δύο μαχητικούς αυτούς πολιτικούς -σε ρόλους οικοδεσπότη και φιλοξενούμενου- δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν να σκεφτεί ότι αυτή η συνέντευξη δεν θα συζητηθεί…

Αρκεί να κρατήσουμε και την φράση του Π. Καμμένου: “Ζούμε την χούντα των Σαμαρά – Βενιζέλου”...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αγαπητέ Πάνο Καμένε, η μόνη αντιμνημονιακή έσχατη γραμμή είναι η έξοδος από το ξένο συνάλλαγμα που μας έχει επιβληθή και ρέει προς τα έξω αιμάσσοντας την χώρα μας.
    Καλές οι διαπραγματεύσεις και τα κόζια... αλλά πρέπει να υπάρχει κόκκινη γραμμή για το όριο ξεπουλήματος της χώρας και την αισχρή υπαλληλοποίηση στις ξένες εταιρείες του πληθυσμού της.
    Δεν είναι μόνο οικονομικά τα διακυβεύματα, ήδη τα Δουβλίνα και οι ντιρεκτίβες του "πολιτικώς ορθού" σακατεύουν την χώρα (τους Έλληνες δηλ... γιατί Ελλάδα και παραδοσιακοί Έλληνες δεν συμπίπτουν πλέον στα μυαλά των διευθυντηρίων, εξ ου και οι ταπεινώσεις, ειδικά για τους κατοίκους της!).
    Έως πού Πάνο Καμένε;
    Η νέα μας σημαία θα είναι ένα νόμισμα που παράγεται από ξένους και μας εξαγοράζει σε ευτελιστικές τιμές, αφού οι υψηλές προστιθέμενες αξίες ποτέ δεν θα έλθουν εδώ;
    Έχεις αντίληψη των τιμών που διαμορφώνονται στους πλειστηριασμούς;
    Η καλλίτερη χώρα στο τζάμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]