Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με 13 μόνο ευρώ επισκεφθείτε τα Άβδηρα και την Ξάνθη

Επισκεφθείτε την Ξάνθη και γνωρίστε την ιστορία, τις ομορφιές και τα... μυστικά της

Στα πλαίσια της γνωριμίας μας με τον πολιτισμό και την ιστορία της Θράκης, μια πληθώρα συντελεστών ανέλαβαν την πρωτοβουλία μιας όμορφης εκδρομής την ερχόμενη Κυριακή στις 20 του μήνα. Για τους φίλους που ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν θα θέλαμε να δώσουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο αλλά και το μουσείο των Αβδήρων είναι δωρεάν. Το ίδιο και σε κάθε χώρο τον οποίο θα επισκεφθεί η ομάδα μας. Τον ευχάριστο περίπατο στον γραφικό Άγιο Νικόλαο της Βιστωνίδας, στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, το Λαογραφικό της πόλης κ.α., θα συνοδεύουν τοπικοί αρχαιολόγοι, ιστορικοί, λαογράφοι αλλά και δημοσιογράφοι οι οποίοι με χαρά δέχθηκαν να αναλάβουν τον ρόλο του ξεναγού για εμάς.
Στο όχημα καθώς και σε όλους τους περιπάτους θα υπάρχει μόνιμος συνοδός. Το μόνο που «απαιτείται» από εσάς, είναι, διάθεση για βόλτα και οι φωτογραφικές σας μηχανές οι οποίες θα αποτυπώσουν τις αναμνήσεις σας.

Για τους φίλους της πόλεως της Καβάλας, ενημερώνουμε ότι το λεωφορείο θα πραγματοποιήσει στάση εκεί για όσους θέλουν να μας ακολουθήσουν.

Υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 6971-531002 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση karipis1@gmail.com.

ΤΙΜΗ: € 13. Ανήλικοι και άνεργοι 10.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Αναχώρηση στις 07.00 από Θεσσαλονίκη. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο Αβδήρων. Επίσκεψη στην λίμνη Βιστωνίδα και το γραφικό Πόρτο Λάγος. Αμέσως μετά ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και φαγητό ατομικά στην πανέμορφη παλιά πόλη της Ξάνθης. Το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη μας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]