Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι στρατιωτικοί γιατροί στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην Αθήνα η τριήμερη παρουσία τουρκικής αντιπροσωπείας αξιωματικών του Υγειονομικού Σώματος, η επίσκεψη της οποίας εντασσόταν στην υλοποίηση των γνωστών πλέον Μέτρων Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης (Μ.Ο.Ε.), που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδος και Τουρκίας.

Η Τουρκική αντιπροσωπεία αξιωματικών του Υγειονομικού, με επικεφαλής τον Συνταγματάρχη-Γιατρό Ahmet DOGRUL, επισκέφθηκε τη χώρα μας, το διάστημα 23-26 Οκτωβρίου, με σκοπό τη συζήτηση του Προγράμματος Δραστηριοτήτων έτους 2013, στο πλαίσιο των ΜΟΕ μεταξύ των δύο χωρών

Στο διάστημα αυτό λοιπόν και στο πλαίσιο της επιστημονικής ενημερώσεως πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο 414 ΣΝΕΝ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκαταστάσεως), στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) και την 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (ΑΒΥΥ).

Επισκέψεις πραγματοποιούνται, κινητικότητα υπάρχει και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, τουλάχιστον σε επίπεδο Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν διαταγή να προχωρούν αυτά τα Μ.Ο.Ε. 

Το αποτέλεσμα αναμένεται!

Πηγή: Παραπολιτικά


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]