Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΟΧΙ άλλη τέτοια παρέλαση... Ας τις κάνουμε είτε σε στρατόπεδα είτε χωρίς επισήμους

Παρελάσεις πρέπει να γίνονται στην Ελλάδα. Αν θα γίνεται μία ή δύο είναι ένα θέμα που πιθανόν θα μας απασχολήσει. Αλλά οι παρελάσεις που παρακολουθούμε από το 2011 και μετά είναι απλά ντροπή!

Δεν χρειάζεται να μασάμε πια τα λόγια μας
.
Αν πρόκειται να κάνουμε παρελάσεις σε έρημους δρόμους, με άδεια τα πεζοδρόμια από κόσμο, μόνο για τους επίσημους, ας τις κάνουμε εντός... στρατοπέδων να τελειώνουμε!

Η παρέλαση ήταν γιορτή για το κόσμο στην Ελλάδα. Ήταν γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους. Που περίμεναν από το βράδυ το ξημέρωμα για να πάνε να τη δούνε. Χωρίς να υπάρχει ανάγκη... επιχειρησιακού σχεδίου για να φθάσουν στο δρόμο που γινόταν η παρέλαση. Χωρίς να χρειάζεται... διαπίστευση για να προσεγγίσουν έστω τον χώρο των επισήμων όπου στέκονται οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εικόνα των στρατιωτικών παρελάσεων από το 2011 όταν και ματαιώθηκε μέχρι και σήμερα είναι απλά τραγική. Και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί τέτοιο θέαμα, γιατί έτσι βγαίνει ο καθένας και προτείνει κατάργησή τους. Αν οι όποιοι κυβερνώντες δεν αισθάνονται ασφαλείς να παρακολουθούν τις παρελάσεις μαζί με τους πολίτες υπάρχουν δυο λύσεις:

Ή να κάνουν όπως είπαμε τις παρελάσεις πραγματικά... πριβέ σε κάποιο στρατόπεδο για να τις βλέπουν μόνοι τους ή να κατργηθεί η εξέδρα των επισήμων και να αφήσουν τους πολίτες να θαυμάσουν και χειροκροτήσουν ελεύθερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Η επαναφορά των αρμάτων μάχης και των μαχητικών αεροσκαφών όπως εύκολα μπορούσε ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος τηλεθεατής να καταλάβει δεν πρόσθεσε τίποτα στην παρέλαση από την οποία έλειπε το βασικό συστατικό της επιτυχίας της: ο κόσμος.

Πηγή: OnAlert


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]