Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τον Μπουτάρη στον Μιχαλολιάκο και από τον Κεμάλ στον Χίτλερ

Ναι, ναι μην σας φαίνεται παράξενο.
Είναι στενή η σχέση Μπουτάρη Μιχαλολιάκου.
Εδώ είναι ελλαδιστάν και οι διανοούμενοι τώρα αυτο-προσδιορίζονται ετερο-προσδιοριζόμενοι (ούτε εγώ δεν με καταλαβαίνω).

Ο Μιχαλολιάκος εμπνέεται από Χίτλερ μεριά, ο Μπουτάρ αγάς εμπνέεται από Κεμάλ μεριά.
Δεν το λέω εγώ!!!
Είναι τα γαμημένα τα άκρα -από σφαγέα σε σφαγέα μας πάνε- οι χασάπηδες της λογικής.

Ο Δήμαρχος της Ευρωπαϊκής Ισλαμαμπάντ (Καμίνης), ως νέος Ιησούς, συνεπικουρούμενος με τους ιεραπόστολους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα φέρουν όλους τους πεινασμένους του κόσμου στην Αθήνα και θα τους ευλογούν για να πολλαπλασιάσουν τις θέσεις εργασίας και το ψωμί για να ζήσουν!

Αυτά ακούνε ο Αλλάχ και ο Ιησούς και φοβούμενοι μην τους πάρει τα σκήπτρα της φιλανθρωπίας οι ελληνική χαζοαριστερά, θα ρίξουν αστροπελέκι να κάψουν και τον Τσίπρα και τον Βενιζέλο.
Δεν είναι άθεοι στην αριστερά.
Λένε πως είναι άθεοι, γιατί νομίζουν τους εαυτούς τους ως θεούς.

Είναι πολλά και ποιός να τα φανταστεί, είναι όμως πραγματικότητα: Οι Έλληνες διανοούμενοι έγιναν πλέον μη νοούμενοι.

Πολυπολιτισμικός και σεβασμός στην διαφορετικότητα -έτσι έχουν βαφτίσει οι μη νοούμενοι διανοούμενοι- την έλλειψη πίστης στις δικές τους αξίες και στον δικό τους λόγο και πολιτισμό.

Ευτυχώς που ήταν στο Υπουργείο των εξωτερικών την δεκαετία το 80 ο Νταλάρας και κατάφερε με τις συναυλίες του και έλυσε το Κυπριακό.

Τα παιδία παίζει και εμείς τους παίρνουμε στα σοβαρά.
Τα παιδία είναι χαζά, το μόνο που τους περιγράφει.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φασισμός, σε όλες τις χρωματικές παραλλαγές, τελικά πρέπει μάλλον να είναι το θράσος με λόγια και έργα των με... "επιχειρήματα" τεμπέληδων ( σε συλλογικό επίπεδο τα παλιά μεγαλοιμπεριαλιστικά-αποικιοκρατικά έθνη και ότι τα συνεχίζει σε συνεργαζόμενες κάστες πλέον, σε ατομικό η ελεεινή δεσποτική καθημερινότητά μας) που θέλουν τους άλλους να εργάζονται για πάρτη τους και αυτοί να σκέπτονται!
    Εκείνοι που αμύνονται, για να μή περιπέσουν σε αυτήν την άθλια κατάσταση, μάλλον μικροεπιχειρηματίες, μεροκαματιάρηδες και μικρουπάλληλοι πρέπει να νοούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]