Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπροστά στον εφιάλτη

Οκτώβρης 2013, και μάλιστα προχωρημένος στη χώρα του ΠΟΤΕ.
Τη χώρα, που οι κυβερνήσεις της την ξεζουμίζουν, εξαφανίζοντας κάθε τι «εθνικό» αλλά και ατομικό, ότι τους ξέφυγε δηλαδή από τους ιθαγενείς.
Στη χώρα του ΠΟΤΕ δεν υπάρχει βασικά ΜΙΑ κυβέρνηση, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Υπάρχει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση, εκείνη των μεγάλων και ισχυρών ΞΕΝΩΝ που βρίσκεται αλλού, μακριά, υπάρχουν οι «επιθεωρητές» της που πάνε και έρχονται κάθε τόσο μεταφέροντας τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ των μεγάλων, της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ δηλαδή κυβέρνησης, και στη χώρα του ΠΟΤΕ, υπάρχουν και οι καρπαζοεισπράκτορες, εκείνοι που συστήνονται σαν η «εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση», μόνο που καμία σχέση δεν υπάρχει με την πραγματικότητα.

Στη χώρα του ΠΟΤΕ λοιπόν χειμωνιάζει, και ΤΩΡΑ που φτάσαμε στο αμήν, οι περισσότεροι βλέπουν ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι εφιαλτικός ΚΑΙ γι αυτούς γιατί ΔΕΝ θα ζεσταθούν.
Το πετρέλαιο, στα ύψη, τα καυσόξυλα το ίδιο, ο βερεσές από τους βενζιναδες κομμένος, και φέτος τα δόντια θα βαρούν «καστανιέτες» από το ψοφόκρυο.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση είπε ότι ΘΑ δώσει επίδομα θέρμανσης, αλλά, ακόμα δεν είναι έτοιμη.
Πέρσι, η μισή χώρα πάγωσε.
Οι υπόλοιποι που είχαν κάτι «ψιλά» στην άκρη, πήραν λίγο πετρέλαιο η μερικά ξύλα, και έλπιζαν ότι φέτος θα γίνει κάποιο θαύμα, και θα πέσει η τιμή του πετρελαίου για να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους.

Αντί λοιπόν να σηκωθούν και να στρώσουν στο κυνήγι ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ στέλνοντας τους στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα, δεν έκαναν τίποτα, και φτάσαμε στο σήμερα……

Και τα «ζόρια» όπως ήταν φυσικό είναι τα ίδια και χειρότερα με πέρσι.
Ο χειμώνας που έρχεται δείχνει τα δόντια του και προειδοποιεί ότι Δεν θα δείξει έλεος σε κανέναν!

Και προσέξτε, ΚΑΝΕΝΑΣ από όλα αυτά τα γραβατωμενα γαϊδούρια (να με συγχωρήσουν τα καημένα τα γαϊδουράκια που τα προσβάλω) δεν παίρνει χαμπάρι αν όλοι εμείς κρυώνουμε, αν πέθαναν πέρσι, και θα πεθάνουν και φέτος άνθρωποι από το κρύο.

Δεν τους νοιάζει.
Εκείνοι και οι οικογένειες τους δεν κρυώνουν.
Ζεσταίνονται από το αίμα που μας ρουφανε, και ούτε τους νοιάζει αν το πετρέλαιο θα πάει στα 10 ευρώ το λίτρο γιατί ΔΕΝ το πληρώνουν αυτό που καίνε από την τσέπη τους!
ΔΕΝ ανάβουν αυτοί αυτοσχέδια μαγκάλια για να ζεσταθούν…

Για να μην ξεχνάμε τους φονιάδες που δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ.

Όλοι αυτοί, και όλοι οι γυμνοσάλιαγκες που τους ακολουθουν με σπασμένη τη μέση είναι βολεμένοι έχουν θέρμανση, έχουν παιδεία, έχουν υγεία ΟΛΟΙ τους μέχρι τριακοστής γενεάς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Τους υπόλοιπους που βρίσκονται ήδη μπροστά στον… «εφιάλτη» του χειμώνα, μπροστά στους εφιάλτες που συστήνονται ως «κυβέρνηση» και μετά ξύπνησαν.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]