Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άνεργοι, ακτήμονες, ανέστιοι Ελληνες

«Πλειστηριασμοί κατά ριπάς! 100.000 “πράξεις” για ακίνητα και αυτοκίνητα έως το τέλος του 2013. Πενήντα σπίτια την ημέρα βγαίνουν στο σφυρί. Καταιγίδα εντολών για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων». Αυτό ήταν ένα από τα πρωτοσέλιδα θέματα της εφημερίδας μας και αποτύπωνε σ' όλο το ανατριχιαστικό μέγεθός του το αβάσιμο της θεωρίας για «ιστορία επιτυχίας» που τάχα... γράφεται το τελευταίο διάστημα. Οι Ελληνες χάνουν τα πάντα. Κινητά και ακίνητα. Κόποι και θυσίες ολόκληρων γενεών καταλήγουν στο τίποτα και ουσιαστικά δημεύονται από το κράτος για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των εχθρών της πατρίδας μας.

Από την αρχή της αιματηρής περιπέτειας του Μνημονίου, η «δημοκρατία» είχε προειδοποιήσει ότι ένας από τους στόχους των δημίων του λαού μας ήταν η ακίνητη περιουσία του. Τα μεγάλα ποσοστά ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ελλάδα πάντοτε φάνταζαν «προκλητικά μεγάλα» στις... δάνειες δυνάμεις και η εφαρμογή των απάνθρωπων συμβάσεων οδηγεί στη μεταβίβαση του εθνικού πλούτου -δημόσιου και ιδιωτικού- στους πιστωτές μας.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της διακυβέρνησης Παπανδρέου, διάφορα ανυπόληπτα στελέχη του «πράσινου» συνδικάτου πολιτικού εγκλήματος εμφανίζονταν σε ΜΜΕ και υποστήριζαν ανερυθρίαστα ότι «οι Γερμανοί που μας δανείζουν δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη και δεύτερη κατοικία, ενώ οι Ελληνες που δεν παράγουν τίποτα έχουν σπίτι και εξοχικό!»

Το Δημόσιο τώρα, όπως σημειωνόταν στο άρθρο της εφημερίδας μας, «βγάζει στο σφυρί 50 ακίνητα την ημέρα (σχεδόν δύο κάθε μία ώρα!), δηλαδή τις κατοικίες τις οποίες δήμευσαν τα δικαστικά τμήματα των εφοριών της χώρας».

Το ανατριχιαστικότερο όλων, που καταδεικνύει τον καλπάζοντα ανθελληνισμό των αρχιτεκτόνων της κρίσης και των υποτελών τους, οι οποίοι εφαρμόζουν τις σχετικές εντολές, είναι ότι «οι Αρχές έχουν βάλει στο μάτι ακόμα και τις κατοικίες που έχουν άνεργοι, άποροι και ανασφάλιστοι, που δεν διαθέτουν καν χρήματα για να νοσηλευτούν σε κρατικό νοσοκομείο!»

Πρέπει να ανασχεθεί η πρωτοφανής επίθεση εναντίον του λαού και του έθνους μας, πριν φτάσουμε στο σημείο μηδέν...

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. "Τα μεγάλα ποσοστά ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ελλάδα πάντοτε φάνταζαν «προκλητικά μεγάλα» στις... δάνειες δυνάμεις"
  Καλά, τί σχέση είχε το μοντέλο των δάνειων δυνάμεων με το δικό μας, δεν υπήρξε κάποιος εθνικός αντιπρόσωπος να το διατυπώσει;
  Ποιός θέλει να μπλέκει με τα ακίνητα και τις υποχρεώσεις τους, όταν έχει σταθερό και ακλόνητο νόμισμα, συντάξεις, κοινωνικό κράτος, υγεία;
  Είχαν ποτέ στην Γερμανία του μάρκου πληθωρισμό 20% και εκεί γύρω επί χρόνια;
  Στο κάτω κάτω οι Έλληνες πάντα είχαν το κεραμίδι τους και φρόντιζαν να έχουν και τα παιδιά τους πρίν την ένταξη στην ΕΟΚ.
  Δεν εξάγουμε αυτοκίνητα εμείς αλλά ήλιο, επομένως αυτές ήταν και είναι οι επενδύσεις μας.
  Πολιτικό προσωπικό ανεπαρκέστατο, για να μη πούμε τα χειρότερα, αλίμονο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]