Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμβουλές ΓΑΠ στις ΗΠΑ για τη χρεοκοπία


Ήταν πραγματικά μια έκπληξη να βλέπει κανείς τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, να μιλάει στην τηλεόραση του Bloomberg για την κρίση στις ΗΠΑ και να δίνει συμβουλές πως να μην χρεοκοπήσουν οι Αμερικανοί.

Ο παρουσιαστής σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, "κύριε Πρωθυπουργέ" και μάλιστα η πρώτη ερώτηση που του απηύθυνε ήταν:

"Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;"

Ο Γιώργος Παπανδρέου από την Βαλτιμόρη όπου βρίσκεται, είπε στον παρουσιαστή, με τον οποίο είχε μια ζηλευτή οικειότητα, ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό πρόβλημα.

Μάλιστα, είπε ότι πρέπει να αναρωτηθεί κανείς "αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας των ΗΠΑ".

Είπε επίσης ότι η χώρα μας απέφυγε την χρεοκοπία, και ότι ο ίδιος στην κρίσιμη ώρα ζήτησε συναίνεση και δημιούργησε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Παπανδρέου στο βίντεο (στο τέλος του άρθρου)

Πηγή: NewsIT



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]