Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξαφνική απομάκρυνση του διευθυντή υποκλοπών της ΕΥΠ


Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή που αφορά τις εν εξελίξει έρευνες για την δράση της Χρυσής Αυγής, απαλλάχθηκε των καθηκόντων του, αιφνιδίως, ο επικεφαλής της Γ’ Διεύθυνσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπό αντικατάσταση είναι και άμεσος συνεργάτης του. Παραμένει μέχρι τώρα αδιευκρίνιστο αν η αποχώρηση του συγκεκριμένου έμπειρου αξιωματούχου συνδέεται με κάποια «μαύρη τρύπα» στην έρευνα της ΕΥΠ για την «Χρυσή Αυγή» ή θεωρείται συνέχεια των πρόσφατων αλλαγών στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι λόγοι για την αντικατάστασή του δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο προκαλεί ερωτήματα ότι η υπηρεσιακή αυτή αλλαγή γίνεται μεσούσης της επιχείρησης του κράτους να αντιμετωπίσει την εγκληματική δράση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής και με δεδομένο ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε ακόμη και βουλευτές του ναζιστικού αυτού κόμματος.

Πηγή: Παρασκήνιο
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]