Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αύξηση παράνομων μεταναστών μέσω Βουλγαρίας στην Ελλάδα


Οι προσπάθειες παράνομων μεταναστών να διασχίσουν παράνομα τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα προς Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά το τρέχον έτος, λόγω της αύξησης της μετανάστευσης προς τη Βουλγαρία μέσω Τουρκίας, γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Ο διευθυντής της αστυνομίας των Συνόρων στο Σμόλιαν, Μπόικο Μποζκόφ εξήγησε ότι οι παράνομοι μετανάστες έρχονται από τα τουρκοβουλγαρικά σύνορα, προμηθεύονται πλαστά στοιχεία ταυτότητας και άλλα έγγραφα από τη Βουλγαρία, προκειμένου να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Συνελήφθησαν 93 άτομα από χώρες εκτός ΕΕ και το 73% των συλληφθέντων προσπάθησε να περάσει στην ελληνική επικράτεια.

Το υπουργείο Εσωτερικών είπε ότι μόνο την τελευταία ημέρα 72 Σύριοι διέσχισαν τα σύνορα με την Τουρκία. Συνολικά διέσχισαν παράνομα τα σύνορα μέχρι τις 6 το πρωί, 77 άτομα.

Η κρατική υπηρεσία για τους πρόσφυγες έχει δημιουργήσει 248 καταλύματα και συνεχίζει την αναζήτηση κατάλληλων κτηρίων για φιλοξενία των προσφύγων.


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]