Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από αύριο θα τρώμε με χρυσά κουτάλια... από τους κάδους σκουπιδιών

Τόσο καιρό τώρα, σχεδόν ένα χρόνο, το «συνταγματικό τόξο» μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου με την προπαγάνδα του, για τα δήθεν καλά μέτρα που θα έρθουν για την Ελλάδα μετά τις γερμανικές εκλογές. Έπρεπε λέει να σιωπήσουμε όλοι και να εκτελέσουμε πιστά τις γερμανικές εντολές, προκειμένου να μην χαλάσει η πολιτική εικόνα της κ. Μέρκελ. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν, γιατί από αύριο το πρωϊ θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Υποθέτομε λοιπόν, σύμφωνα και από αυτά που δήλωσαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ότι από αύριο δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Θα γίνει διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος που έπιασε ο Στουρνάρας. Η κ. Μέρκελ ως θριαμβεύτρια θα επιβραβεύσει τους συνεργαζόμενους στην αποικία χρέους Έλληνες. Θα «κουρέψει» το δημόσιο χρέος, θα εκδώσει ευρωομόλογα, θα επιτρέψει στην ΕΚΤ να μας δανείζει απ’ ευθείας κ.λ.π. Όλοι θα γίνουμε ευτυχισμένοι και στην καλύτερη περίπτωση θα ξαναγυρίσουμε πάλι στα επίπεδα διαβίωσης του 2009, για να μην πούμε ότι θα γίνει και έκρηξη ανάπτυξης.

Από αύριο το πρωϊ το Δ΄ Ράϊχ θα σταματήσει την επεκτατική πολιτική του και θα αγαπήσει ξαφνικά το νότιο προτεκτοράτο του.

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να καταλάβουμε όλοι μας από αύριο, τι εστί «γερμανικό βερίκοκο».

Πέτρος Χασάπης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]