Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπακογιάννη: "Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμαράς ανασταίνει το ΠΑΣΟΚ"

Για την συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για την υπουργοποίηση του αδελφού της, Κυριάκου Μητσοτάκη και για την αναγκαιότητα ύπαρξης κυβέρνησης την δεδομένη χρονική στιγμή μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό.
Μια φράση της όμως για τον Αντώνη Σαμαρά συζητείται ήδη αρκετά.Η κα Μπακογιάννη μίλησε στο περιοδικό CRASH και όταν ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι ανέστησε το ΠΑΣΟΚ η κα Μπακογιάννη είπε:
«Ε, δεν είναι η πρώτη φορά».

Για την υπουργοποίηση του Κυριάκου

«Σωστή. Ξέρω ότι κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα επάνω, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και στην καθαρότητα του λόγου του. Ο Κυριάκος είναι καθαρός στο λόγο του, δεν είναι η κατηγορία του πολιτικού του "ναι μεν αλλά". Ούτε είναι ο στρογγυλός πολιτικός που είναι μια μπάλα που ποτέ δεν λέει τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος με απόψεις και νομίζω ότι είναι σκληρά δουλευταράς. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει δουλειά».

Για την έξοδο της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση

«Υπάρχει μια αμερικανική έκφραση που λέει ότι χρειάζονται δύο για το ταγκό. Νομίζω ότι και οι δύο έχουν ευθύνες σε αυτή την ιστορία και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Κουβέλης, και είναι κρίμα, διότι και για τη ΔΗΜΑΡ η εξέλιξη δεν ήταν θετική, αλλά και για εμάς δεν είναι θετική. Κοινωνικά τα τρία κόμματα είχαν μεγαλύτερη παρεμβατικότητα απ' ότι μόνο τα δύο».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εσενα να δεις κυρουλα τι σουχει ετοιμαση το Εθνος που μουγκριση !
    Την πατησατε ! Το Εθνος σηκωνετε και θα σας συμβη αυτο ακριβως που συμβαινει οταν τρωη βομβα στο κεφαλι !
    Δημοσια ουρητηρια θα καθαριζετε αν θελετε να τρωτε . Το Εθνος δεν θα σας "φιλοξενιση"στας φυλακας !
    Εσας και τα κουκια σας που σας χειροκτροτουν θα σας ξεραση η Ελλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]