Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για τους σύγχρονους "Εφιάλτες" και τα αφεντικά τους είμαστε όλοι… απλά “Νούμερα”Εδώ και 3 χρόνια έχουμε πάψει να είμαστε κυρίαρχο κράτος και έχουμε γίνει “Μπανανία” και “Προτεκτοράτο” των Γερμανών και των διεθνών τραπεζο-τοκογλύφων.

Εγχώρια πολιτικά “ανδρείκελα” έχουν μετατραπεί σε  πειθήνια όργανα της Μέρκελ και του Σόιμπλε οι οποίοι τους κρατούν στο “χέρι” λόγω των μιζών που τους έδωσαν κατά καιρούς μέσω της Siemens και του Χριστοφοράκου τον οποίο φυγάδευσαν και προστατεύουν ως … κόρη οφθαλμού!

Με αιχμή του δόρατος, τους δημοσιοκάφρους και τα ΜΑνΤρόσκυλα τους, παραπλανούν, τρομοκρατούν και δέρνουν τους πολίτες για να επιβάλλουν με την βία τις επιταγές και τις προσταγές των έξωθεν και των εγχώριων αφεντικών τους.

Φτάσαμε δε στο σημείο ο “Μεσσήνιος Κωλοτούμπας” να συναντιέται και να μιλάει με θερμά λόγια (για επικοινωνιακούς λόγους φυσικά) στον μετανάστη καλαθοσφαιριστή Γιάννη ο οποίος κέρδισε (και μπράβο του) μια θέση σε ομάδα των ΗΠΑ ενώ την ίδια στιγμή κανένας τους δεν έδωσε σημασία στην αριστούχα μαθήτρια των πανελλήνιων η οποία φεύγει για το εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.

Κάθε Έλληνας πλέον δεν είναι μια αυτοτελή προσωπικότητα (που έχει δικαίωμα να ζει και να προσπαθεί για ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν και τα παιδιά του) αλλά είναι ένα ψυχρό νούμερο ενός αθροίσματος που υπάγεται σε μια από τις κατηγορίες που δημιούργησαν αυτοί οι “Νενέκοι” όπως των ανέργων, των υποψηφίων για κινητικότητα ή εφεδρεία (δηλ. για απόλυση), των υποψηφίων για κατάσχεση ακόμη και της πρώτη τους κατοικίας (λόγω αδυναμίας πληρωμής των φοροχαρατσιών και των τραπεζών).

Μας μιλάνε για ανάπτυξη και καθημερινά κλείνουν μικρομάγαζα και επιχειρήσεις ενώ οι δήθεν επενδυτές που μας κουβαλούν λειτουργούν ως πλιατσικολόγοι που έρχονται να λεηλατήσουν ότι αυτοί υποτίμησαν σε αξία εντέχνως και μεθοδευμένα.

Γκαιμπελίσκοι χειρίστου είδους διαιρούν την κοινωνία σε μικρές ομάδες και υποομάδες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η αλληλοκατανόηση. η αλληλοβοήθεια και η συνοχή για την δημιουργία ενός παλλαϊκού μετώπου που θα απέτρεπε τα ζοφερά σχέδια τους.

Το καζάνι βράζει από την οργή όλων μας αλλά και από το αίμα των χιλιάδων απελπισμένων αυτοχείρων και πιστεύω ότι σύντομα θα σκάσει και τότε όλα αυτά τα πολιτικά “αποβράσματα” θα πάρουν αυτό που τους αξίζει δηλ. την παραδειγματική τιμωρία και την αποτύπωση των ονομάτων τους στην Ελληνική ιστορία ως “Εφιάλτες” που πρόδωσαν ένα … ολόκληρο λαό!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]