Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Τελείωσε" ο κανίβαλος ισλαμιστής κάτω από τη μπότα Σύριου στρατιώτη

Εξολοθρεύθηκε ο κανίβαλος star της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης. Το Μαρτύριο του Γιώργου Ελία Ρεζάγκ και άλλων χριστιανών…

Βρυξέλλες, Δ. Πορφύρης –Π. Σταφυλά

Ο Αbou Sakkar o νεκροφάγος κανίβαλος της Συρίας ο επονομαζόμενος και γέρικο γεράκι εξολοθρεύθηκε στη Δαμασκό από τα λεγόμενα « λιοντάρια » του Συριακού Αραβικού Στρατού (mjhar, 30/17/13 /Allain Jules )

Προκύπτει ότι αυτός ο celebrity ήρωας της ένοπλης αντιπολίτευσης, είχε μετακινηθεί με άλλους φημισμένους συνεργούς του στην πρωτεύουσα. Στα περίχωρα της Δαμασκού, εδώ και μέρες, έχει πληθύνει η παρουσία ισλαμιστικών πυρήνων οι οποίοι οχυρώνονται σε βιομηχανικά κτίρια και εγκαταστάσεις βασικών υποδομών της πόλης.
Χρησιμοποιώντας αυτά τα σημεία ως οχυρά, χτυπάνε με αυτοσχέδιους πυραύλους κοντινές συνοικίες της πόλης που μέχρι πρόσφατα ήταν τελείως ακίνδυνες, τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γειτονιές, ενώ πυροβολούν αδιακρίτως για τη δημιουργία συνεχόμενου κλίματος πανικού.
Πρόκειται για τακτική εντυπωσιασμού ότι έχουν καταλάβει δήθεν μέχρι και την πρωτεύουσα αλλά και αντιπερισπασμού προκειμένου να απασχολούν στράτευμα που προορίζονταν για Χομς.

Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί της Δαμασκού μας ενημερώνουν ότι ο θάνατος όλο και τους πλησιάζει αλλά και ότι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν χωρίς να γονατίσουν στον εχθρό:
«Xτες σκοτώθηκε ο ξάδερφός μου… πολίτης… Δε με νοιάζει αν πεθάνω… Κανέναν άνδρα δεν τον νοιάζει… Φοβόμαστε μόνο τι θα γίνουν οι γυναίκες μας, οι αδερφές μας, τα παιδιά…
Απόψε ο θάνατος είναι κοντά…στα δυο χιλιόμετρα…
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, εμείς στη Δαμασκό έχουμε το κεφάλι του Αγίου Ιωάννη…
Ίσως γι’αυτό μας κόβουν τα κεφάλια…
Δεν αντέχω άλλο να με μισούν όλοι επειδή είμαι χριστιανός. Αλλά και εγώ μισώ εσάς τους Ευρωπαίους που μας σκοτώνετε και δίνετε άσυλο μόνο σε αυτούς που κατηγορούν το καθεστώς Άσσαντ… άσυλο στους μουσουλμάνους… όχι στους χριστιανούς…
Eμείς θα μείνουμε εδώ και θα αντισταθούμε μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα μείνουμε εδώ. Εμείς οι χριστιανοί ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την άλλη ζωή…
Πάντα το ξέραμε… Αυτή είναι η ιστορία μας στη Μέση Ανατολή…
Πάντα μας σκότωναν… Και τώρα λείπει και ο Παύλος… Δεν μπορούμε χωρίς αυτόν… Ήταν η δύναμή μας…
Τι θα κάνουμε… Προσευχηθείτε για εμάς…
Εμείς είμαστε σαν τους Αποστόλους και τώρα που δεν υπάρχουν επίσκοποι θα γίνουμε εμείς οι επίσκοποι και θα κυρρήτουμε…»
Ο πτωματοφάγος αντάρτης που είχε καταβροχθίσει on line την καρδιά και το συκώτι αντιπάλου του εκτελέστηκε. Οι άνδρες του Αραβικού συριακού στρατού είχαν ορκισθεί να πάρουν εκδίκηση για την αποτρόπαια πράξη του. Αποδείχθηκαν αδυσώπητοι τιμωροί γι αυτόν τον εγκληματία πολέμου που από τα δυτικά ΜΜΕ προβλήθηκε ως ένας σταρ του πολέμου και της Ιslamic dark culture.

Σε συνεντεύξεις του σε ΒΒC και ΤIMES 14/05/13 δήλωνε αμετανόητος για τις πράξεις του και έτοιμος να τις επαναλάβει. Τελικά τον πρόλαβε η παραδειγματική τιμωρία έξω από το σιιτικό τέμενος Sayyidah Zaynab στην ομόνυμη περιοχή, όπου αυτός και η ένοπλη ομάδα του εφορμούσαν με στόχο κάθε σιίτη προσκυνητή, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το σεχταριστικό χαρακτήρα αυτού του πολέμου.

Δυστυχώς τα σεχταριστικά κίνητρα αυτής της ψευδοεπανάστασης κατά του καθεστώτος Άσσαντ, επιβεβαιώθηκαν και από το πρόσφατο, οδυνηρό μαρτύριο του ελληνορθόδοξου φαντάρου, Γιώργου Ηλία Ρεζάγκ, γεννημένου στη Λατάκεια στις 22/04/91. Είχε απαχθεί από την Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα η οποία και δημοσίευσε σε φιλικά της ιστολόγια φωτογραφίες από τα βασανιστήρια και το τραγικό τέλος του νεαρού Γιώργου.

Αντίστοιχο μαρτύριο επιφυλάχθηκε και σε νεαρό πολίτη της περιοχής του Καμισλί, που σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία είναι καθ’oλοκληρία χριστιανική πόλη εκτός από μια μικρή κουρδική κοινότητα. Εγκαταβιώνουν επίσης πάρα πολλοί αρμένιοι της Συρίας. Ο νεαρός πολίτης συνελήφθη από ισλαμιστές που επέβαιναν σε μικρό γερανοφόρο όχημα και υποβλήθηκε σε βασανιστικό θάνατο. 
Τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί.

Πηγή "Ολυμπία"

-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]