Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση Βενιζέλου με τον Σκοπιανό ομόλογό του

Συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Πόποσκι είχε στις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε..

Όπως ανακοινώθηκε, οι κ. Βενιζέλος και Πόποσκι ανασκόπησαν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των γνωστών θέσεων των δύο πλευρών.

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς ελπίζουμε πραγματικά στο να ανασκόπησε ο κ. Βενιζέλος τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, αν και υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως τα ανασκολόπησε. Εξάλλου, ήταν γνωστό πως στα τέλη αυτού του καλοκαιριού και στο επερχόμενο φθινόπωρο η φερόμενη ως κυβέρνηση Σαμαρά θα "έπιανε" τα εθνικά θέματα...
Καλού - κακού, μερικοί ας προσέξουν ιδιαίτερα στον χειρισμό τους, αφού όχι μόνο δεν έχουν την ηθική στήριξη του ελληνικού λαού, αλλά δεν έχουν και την επί της ουσίας δεδηλωμένη για οποιοδήποτε χειρισμό θεμάτων τα οποία δεν δύνανται να χειριστούν αφού ως κυβερνώντες είναι υπόλογοι στην τρόικα, στις Βρυξέλλες και στην Μέρκελ... Εκτός αν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς πιστεύουν στο ρητό "ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται", οπότε από τη μεριά μας πρέπει να τους θυμίσουμε πως δεν πρόκειται για βροχή, αλλά για... κρεμάλες.


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]