Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνε πίσω, για το 2014, οι αποκρατικοποιήσεις από ΔΕΠΑ και ΕΛΠΕ- και τα έσοδα 1 δισ. ευρώ


Eπίσης: Υπέγραψε το ΤΑΙΠΕΔ τη σύμβαση με την Ιντραλότ για τον τεχνολογικό πάροχο του ΟΠΑΠ - Ετοιμάζονται τα Μνημόνια Συνεννόησης για την πώληση των λαχείων

Του Κωστή Πλάντζου

Για αλλαγή του στόχου των εσόδων των από αποκρατικοποιήσεις για το 2013 συζητούν κυβέρνηση και τρόικα. Υψηλόβαθμο στέλεχος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους πως η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ, αλλά και των ΕΛΠΕ μετατίθεται για το 2014.

Μετατίθεται όμως και ο στόχος είσπραξης 1 δισ. ευρώ, από τα 2,6 δισ. που προϋπολογίζονταν για φέτος. Έτσι ο νέος στόχος του 2013 διαμορφώνεται στα 1,6 δισ. ευρώ.

Πρόοδος υπάρχει όμως και στο θέμα του ΟΠΑΠ. Το ΤΑΙΠΕΔ υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση με την Ιντραλότ για τον τεχνολογικό πάροχο του ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον τελευταίο. Παράλληλα ετοιμάζονται και τα Μνημόνια Συνεννόησης - MoU για την πώληση των κρατικών λαχείων.


Πηγή: ΝewΜoney.gr


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]