Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σαμαράς ανασταίνει ένα πεθαμένο και τελειωμένο ΠΑΣΟΚ!

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ επανέρχεται με την προσωπική ευγενική χορηγεία του Σαμαρά

Ο Μητσοτάκης είπε πριν μερικές μέρες πως νόμιζε ότι η πιο δυνατή πράξη του Σαμαρά ήταν το ότι έριξε τον ίδιο, αλλά διαπιστώνει πως έκανε λάθος. Ο τελευταίος είναι ικανός να ρίξει και τον εαυτό του. Εμείς διαπιστώνουμε ότι ο κ. Σαμαράς είναι ικανός και για μια ακόμα πιο δυνατή ενέργεια. Να αναστήσει και να επαναφέρει στην πολιτική σκηνή ένα «πεθαμένο» πολιτικά και τελειωμένο από την κοινωνία ΠΑΣΟΚ. Αυτή για μας, πέρα βέβαια από την έτσι κι αλλιώς συνήθη διάλυση της χώρας, είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα πολιτική πράξη του. Και έπεται συνέχεια….

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν απογειωθεί από τη χαρά τους όλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ από το ανέλπιστο δώρο που τους κάνει ο Σαμαράς. Εκεί που έτρεμαν μήπως βρεθούν ακόμα και εκτός Βουλής και να κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για την παράδοση της χώρας στους δανειστές, εκεί ακριβώς ήρθε η ΝΔ και τους δίνει χέρι για να σηκωθούν και να συνεχίσουν το «έργο» τους.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που γλιτώνουν προς το παρόν τα συμφέροντά τους, μεταδίδουν ότι ο επικείμενος ανασχηματισμός θα ανακατανείμει και τις υπουργικές καρέκλες μέσα στην κυβέρνηση με αναλογία μεταξύ των δύο κομμάτων 2:1. Εκεί δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση με 2 υπουργούς, θα βρεθεί να διαθέτει περίπου 15, δηλαδή τη μισή κοινοβουλευτική του ομάδα και συμπρωθυπουργεύοντα τον κ. Βενιζέλο. Χαμένοι θα βγουν και πάλι οι βουλευτές της ΝΔ που μονίμως μένουν στην απέξω. Το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” επιστρέφει δικαιωμένο.

Όλα γίνονται για το καλό της χώρας βεβαίως βεβαίως και φυσικά για να μπορέσει να προεδρεύσει ο ήδη πολιτικά “κουρεμένος” κ. Σαμαράς στην ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014, που προφανώς είναι και το μεγάλο του όνειρο και μετά να τα παίξει όλα στις εκλογές του Ιουνίου 2014.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΑΥΤΟ ΚΩΝ/ΝΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ... ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ... ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΤΕ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εικόνα: Ο Άδωνις με ένα πακέτο φάρμακα στα χέρια να τα επιδεικνύει με πονηρό χαμόγελο "Τα βλέπετε; Τα λιγουρεύεστε; Δε θα τα ξαναδείτε!"

      ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
      Ίσως και με την ίδια διευρυμένη παράταξη που θα περιλαμβάνει τη ντιντιδοχασοκλοπαρέα.

      Διαγραφή
  2. Ο Λαός έχει κουραστεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα αυτά που μας έφεραν ως εδώ να ασκούν εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιους να διαλεξουν δεν εχει καμια σημασια .
    Απλα θα συνεχισουν να υπακουουν σαν πιστα σκυλια τας διαταγας , μεχρι να διαλυσουν τα παντα γυρω τους .
    Το ζητημα δεν ειναι τι κανουν τα ρεμαλια . Αλλα εμεις τι θα κανουμε .
    Εγω προσωπικα εχω σταματηση να πληρωνω τα παντα . Δεν εχω καμια επαφη με τα ανδρεικελα και το εκτρωμα .
    Μαζευω τις δυναμεις μου και τους περιμενω .
    Ο δε λαος , ας παει να γ@@@ .
    Δεν δικαιουται λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]