Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Κίσινγκερ αποκαλύπτει ότι ΗΠΑ και Κίνα θα συνεργαστούν για την παγκόσμια κυβέρνηση

Του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη 

Ο Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ ( Henry Alfred Kissinger, γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1923),  είναι Αμερικανός ακαδημαϊκός -καθηγητής πολιτικής επιστήμης και διεθνών σχέσεων-, συγγραφέας και διπλωμάτης. Κυριάρχησε στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ από το 1969 ως το 1977, επί προεδρίας Ρίτσαρντ Νίξον (1969-1974) και Τζέραλντ Φορντ (1974-1977), ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας (National Security Advisor) και υπουργός Εξωτερικών.

Ο  πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, ο "μάγος" της εξωτερικής πολιτικής κατά τις  δεκαετίες του 70 και 80, ο Χένρι Κίσινγκερ δεν μασάει τα λόγια του  ακόμη και σήμερα και λέει τα πράγματα όπως είναι ή και όπως ΘΑ  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ. Τίποτα δεν λέει τυχαία ο Κίσινγκερ. Και διαπιστώνουμε από τις λίγες φορές  που εμφανίζεται στο προσκήνιο, ότι αυτά που λέει δημιουργούν τεράστια αίσθηση και τις περισσότερες φορές, αυτά υλοποιούνται. Είναι η σοφία τόσων δεκαετιών και η εμπλοκή σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και διεθνούς τάξης και ασφάλειας, ή αυτό που επιμένουν κάποιοι άλλοι ότι λόγω της συμμετοχής του σε όλες τις μυστικιστικές φανερές και απόκρυφες παγκόσμιες οργανώσεις έχει ενημέρωση από "μέσα" για το τι σχεδιάζεται και τι έχει αποφασιστεί για τα έθνη και τον κόσμο ολόκληρο. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων που επαγγέλλεται έναν νέο κόσμο, υποτίθεται καλύτερο από την σημερινό για να εγκαθιδρυθεί απαιτείται η ανάληψη της παγκόσμιας διακυβέρνησης    από μία ηγεσία σοφών και ικανών ανθρώπων, μυημένων στους σκοπούς της ΝΤΠ. Ασχέτως βέβαια αν άλλοι λένε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα είναι η πιο στυγνή δικτατορία που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Ο αειθαλής (90 ετών και δεν καταλαβαίνει τίποτα)  Χένρι Κίσινγκερ μίλησε πρόσφατα στο Συνέδριο Asia Society  και αποκάλυψε αυτά που υποψιαζόμαστε. 
 “Η πρόκληση έγκειται..”, δήλωσε ο  Kίσσινγκερ στο Συνέδριο και συνέχισε “στο πως θα οικοδομηθεί μία νέα τάξη για πρώτη φορά στην ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο. Συζητούμε αρκετές φορές για μία παγκόσμια κοινότητα αλλά το γεγονός είναι ότι έως τώρα δεν έχει υπάρξει μια παγκόσμια κοινότητα”, προτείνοντας στη συνέχεια ότι η Κίνα και οι Η.Π.Α θα πρέπει να συνεργασθούν σε αυτήν την προσπάθεια.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Ετοιμάζουν νέα ανατροπή του παγκόσμιου σκηνικού; Η νέα παγκόσμια τάξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της συνεργασίας Η.Π.Α-ΚΙΝΑΣ, όπως "προφητικά' ισχυρίζεται ο Χένρι Κίσινγκερ; και πως θα είναι αυτή; Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Κίσινγκερ καλεί απροκάλυπτα τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα να συνεργασθούν ώστε να δημιουργήσουν μία παγκόσμια απολυταρχική κυβέρνηση. Να δημιουργήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. 
Που θα εγκατασταθεί αυτή; 
Μα το έχουμε αναφέρει κατ' επανάληψη. 
Η πρωτεύουσα της Παγκόσμιας αυτής κυβέρνησης είναι ήδη έτοιμη και περιμένει την ηγεσία της. 
Ποια είναι και που είναι;  
Μα φυσικά είναι η εκπληκτικού κάλους και φοβερών αρχιτεκτονικών μοντερνισμών  Αστάνα,  του Καζακστάν.  
Περί της Αστάνα θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο. 

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:


Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται. Ονειρεύεται να βάλει την Κίνα στο ΝΑΤΟ; Για πόσο χαζούς τους έχει τους Κινέζους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]