Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας ΜRB, η οποία έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Η ΝΔ έχει προβάδισμα με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,1% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ (6,1%), Ανεξάρτητοι Έλληνες (5,5%), ΚΚΕ (5,1%) και Δημοκρατική Αριστερά (3%). Το ποσοστό της “Αδιευκρίνιστης Ψήφου” αγγίζει το 21,7%.

Ακόμα και τώρα, που στην ουσία έχουμε μια νέα κυβέρνηση τύπου «Παπαδήμου», με γόνους και απογόνους, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προσελκύσει ούτε ένα ψηφοφόρο παραπάνω. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό για το κόμμα αυτό. Εφόσον οι πολίτες προτιμούν να ξαναψηφίσουν τα δύο κληρονομικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), που κατέστρεψαν την Ελλάδα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε ο λαός έχει πρόβλημα είτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πρόβλημα. Από άλλα σημεία της ίδιας έρευνας αποδεικνύεται ότι το χοντρό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κυρίως η πλήρης απουσία εναλλακτικής πρότασης.

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όντως εναλλακτική πολιτικοοικονομική πρόταση. Λέει ναι στο ευρώ, ναι στην ΕΕ, ναι στα μνημόνια και υπόσχεται απλά μνημόνια με περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο. Λέει ναι στη Γερμανική Κατοχή της Ελλάδας, κλείνει το μάτι στις ΗΠΑ και υπόσχεται υπερφορολόγηση για να διατηρήσει ένα τεράστιο και αντιπαραγωγικό Δημόσιο, χωρίς να εξηγεί από πού θα βρουν τα χρήματα οι πολίτες για να πληρώσουν τους φόρους. Φοβίζει δε το λαό με τις απόψεις του περί λαθρομεταναστών, εθνικών θεμάτων κ.λ.π.

Ταυτόχρονα και την ίδια στιγμή που ΠΑΣΟΚ – ΝΔ διακηρύσσουν ότι θα αναθεωρήσουν το Σύνταγμα της χώρας (μάλιστα ο Σαμαράς έκανε ένα σωρό προτάσεις από το προσυνέδριο του Ναυπλίου της ΝΔ), ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει άχνα για το θέμα αυτό. Ούτε και επ’ αυτού έχει κάποια θέση. Δεν έχει δηλαδή κάποια θέση για το σάπιο και διεφθαρμένο ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα, μέρος του οποίου είναι και ο ίδιος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν στις προπαγανδο-δημοσκοπήσεις; Ούτε ο Καρατζαφύρερ δεν τις πιστεύει, ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]