Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάποιος απόψε θα κάνει κωλοτούμπα...

Κανείς από τους Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη δεν θέλει εκλογές και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι. Δεν θέλουν εκλογές, όχι για το καλό της χώρας (απορούμε γιατί οι εκλογές που είναι η υλοποίηση της δημοκρατίας προκαλεί κακό στη χώρα;), αλλά γιατί κάποιοι από αυτούς, ίσως και οι τρεις, την επόμενη των εκλογών θα πάνε στα σπίτια τους. Και η εξουσία είναι γλυκιά για να εγκαταλειφθεί τόσο εύκολα.

Επομένως απόψε αναμένεται πολιτική κωλοτούμπα. Το ερώτημα είναι ποιος θα την κάνει και επομένως θα αυτοακυρωθεί πολιτικά.

Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, είτε ο Σαμαράς θα γίνει το απόλυτο πολιτικό υποχείριο των Βενιζέλου - Κουβέλη, είτε θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού.

Επειδή όμως η πολιτική ευθιξία και ο πολιτικός εγωϊσμός είναι έννοιες άγνωστες για επαγγελματίες κομματάνθρωπους, αν τελικά οδηγηθούμε σε εκλογές, τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι πολύ κακό έρχεται από πίσω (που δεν μας το λένε) και πρέπει να πηδήξουν έγκαιρα από το καράβι.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]