Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μακρύ φθινόπωρο της Αθήνας από τη δημαρχία Καμίνη

Την ώρα που ο Καμίνης συνεργάζεται με τον Σόρος, οι κάτοικοι του κέντρου «στενάζουν» από την ανεπάρκεια και την ανευθυνότητα των δημοτικών αρχών

Του Ειδικού Συνεργάτη

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες των κατοίκων του κέντρου (και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηρακίου) για την αντιμετώπιση που έχουν οι συνεχείς εκκλήσεις τους, ώστε να βρεθεί επιτέλους μία λύση στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης για τα ΙΧ των μόνιμων κατοίκων του κέντρου, από τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο και την αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κα Σουλτάνα Σπυροπούλου.

Οι καταγγελίες που έρχονται σε γνώση μας δεν είναι ανώνυμες αλλά επώνυμες και είμαστε έτοιμοι να τις δημοσιοποιήσουμε αν δούμε ότι το «αυτί» της δημαρχίας Καμίνη δεν ιδρώνει καθόλου.

Η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει γίνει απελπιστική όσο ποτέ. Γκράφιτι, παρακμή, πλήρης ασυδοσία και κανένας σεβασμός στους ελάχιστους κατοίκους που επιμένουν να κατοικούν στο ιστορικό κέντρο της αρχαιότερης πρωτεύουσας στην Ευρώπη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων που ήρθε στην πλατεία Κοτζιά με σφοδρό μεταρρυθμιστικό οίστρο διέψευσε κάθε προσδοκία όσων των υποστήριξαν ενώ εκπλήσσει ακόμα και τους επικριτές του με την αδιαφορία του.

Στους δρόμους ακούει κανείς για τη χρυσή εποχή που άρχισε το 1986 επί Μιλτιάδη Έβερτ, όταν νοικοκυρεύτηκε η Αθήνα, κι έφθασε στο απόγειό της όταν ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετέτρεψε την πρωτεύουσα σε ένα «ευρωπαϊκό κόσμημα», προετοιμάζοντάς την για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Κι όμως αυτή η εικόνα ξεθώριασε και αρχίσει να χαλάει.

Τα προστατευτικά κιγκλιδώματα για τους πεζούς (τα γνωστά «κάγκελα») και οι όμορφοι πεζόδρομοι της Αθήνας έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικής αντίληψης χώρους στάθμευσης εξαιτίας της αναρχίας και της αυθαιρεσίας που επιτρέπει ο σημερινός δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δεν φαίνεται να ασχολείται με τις λειτουργίες της πόλης, την αξιοπιστία των δημοτικών υπηρεσιών και την αναποτελεσματικότητα των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων που κάνουν λες και ζουν σε άλλη πόλη, άλλης χώρας.

Μέσα από το φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζουμε, αποδεικνύεται πλήρως η ανεπάρκεια του αντιδημάρχου δημοτικής αστυνομίας να θέσει υπό έλεγχο το όργιο της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας.

Όπου κι αν περπατήσει κανείς, θα δει αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια, αλλά και σε κάθε λογής σημείο που μπορείτε να φανταστείτε. Και την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, η αντιδημαρχία του κ. Γ. Αναγνωστόπουλου εξαντλεί κάθε όριο αυστηρότητας και παραλογισμού προς τα ΙΧ των μόνιμων κατοίκων του κέντρου, οι οποίοι ειδικά στην περιοχή του Μοναστηρακίου δεν έχουν πουθενά να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους!

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, τα ΙΧ των μόνιμων κατοίκων έχουν μπει στο σκληρό στόχαστρο της δημοτικής αστυνομίας, η οποία φέρεται να έχει εντολή να τους κόβει κλήσεις αν δεν παρκάρουν στις θέσεις των μόνιμων κατοίκων. Κι εδώ ξεκινάει η απόλυτη σχιζοφρένεια!

Κάνοντας έναν έλεγχο - που κάναμε εμείς αλλά θα όφειλαν να είχαν κάνει πρώτα οι δημοτικές αρχές- διαπιστώνει με ευκολία κάποιος ότι οι κάτοικοι στην περιοχή του Μοναστηρακίου πολύ απλά δεν έχουν θέσεις παρκαρίσματος!

Που οφείλεται αυτό; Εδώ εμπλέκεται η αδιαφορία με την οποία η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Σουλτάνα Σπυροπούλου φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες να αντιμετωπίζει τις έγγραφες και προφορικές εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής, ώστε να δώσει μία λύση στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, η κ. Σπυροπούλου εμφανίζεται να λειτουργεί ως κράτος εν κράτει χωρίς να δίνει στους πολίτες απαντήσεις ούτε καν να απαντά στα γραπτά αιτήματά τους για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι λιγοστές θέσεις που είχαν δοθεί για θέσεις πάρκινγκ για τους κατοίκους έχουν μετατραπεί σε θέσεις στάθμευσης για μηχανάκια! Με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου να μην έχουν πουθενά να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους και με εντολή της δημοτικής αστυνομίας να τους κόβονται κλήσεις οπουδήποτε κι αν παρκάρουν γύρω από την ευρύτερη περιοχή που έχουν τα σπίτια τους!

Μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι συγκεκριμένη επιστολή που καταγγέλλει όλα αυτά τα περιστατικά και έχει αποδέκτη την κυρία Σπυροπούλου, ουδέποτε έχει απαντηθεί και ουδέποτε η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων έχει επιδείξει στο ελάχιστο το ενδιαφέρον να λύσει το πρόβλημα που αφορά στις αρμοδιότητές της.

Το NEWSBOMB θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα των κατοίκων του κέντρου με την ελπίδα ότι ίσως κάποτε η δημοτική αρχή θα ευαισθητοποιηθεί απέναντι στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών της Αθήνας, και δεν θα αναλώνεται μόνο σε δημόσιες σχέσεις και «φρου-φρου κι αρώματα».


Πηγή: Newsbomb

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Από την συνεργασία του με τον αρχιμαφιόζο του δολαρίου φανερώνει το τι επιδιώκει πραγματικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλιστα κυριοι ....
    Εδω ο κοσμος καιγεται και το μ... σας κτενιζετε .
    Το κεντρο της Αθηνας ειναι μουσουλμανικο και εσας το προβλημα ειναι που θα παρκαρετε .
    Ειστε σαν τους ενστολους που διαλυσαν τον στρατο και αυτοι διαμαρτυρονται για τον μισθο τους .
    Φωτια και τσεκουρι ρε κολασμενοι γενιτσαροι ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]