Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποια λεπτομέρεια δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ σχετικά με το φύλλο επίταξης των εκπαιδευτικών!

Χτες κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο ένα φύλλο πορείας -δείγμα των σημερινών που άρχισαν να μοιράζονται. Σήμερα τα ΜΜΕ του διαδυκτίου λένε 'να, αυτό είναι το φύλλο πορείας' κλπ σε μια φωτογραφία που δεν μεγεθύνεται και στην περιγραφή ξεχνούν την πιο βασική και ουσιαστική λεπτομέρεια.

Το φύλλο αναφέρει τον αριθμό ΦΕΚ της απόφασης του Πρωθυπουργού, αριθμ. εξουσιοδότησης της απόφασης του υπουργού Παιδείας και Θρησκ. Πολιτ. και Αθλητισμού. Στη συνέχεια γράφει:


ΕΠΙΤΑΣΣΕΤΑΙ
Από 12η μεσημβρινή ώρα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2013 μέχρι νεωτέρας ο/η:

Τι δεν καταλάβατε;

..."μέχρι νεωτέρας"!!! 


Νομίζετε ότι είναι μικρή λεπτομέρεια και τυχαία παράλειψη; Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Το 'μέχρι νεωτέρας' μπορεί να σημαίνει και ουδέν μονιμότερο του προσωρινού! Και το πιο ανησυχητικό είναι η ανύπαρκτη αναφορά σ' αυτή την τόοοοσο μικρή λεπτομέρεια!

Όπως αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται η κατάσταση, η επίταξη του κλάδου των εκπαιδευτικών μοιάζει να μην έχει τέλος...


Πηγή: AllNewz 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Παρακαλώ, βγάλτε αυτή την εικόνα, με γεμίζει θλίψη. Δεν υφίσταται ο ΟΕΔΒ πια. Τον κατάργησε η Διααντοπούλου και τα σχολικά μας βιβλία τα εκδίδουν ιδιώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]