Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του κόμματος Λοβέρδου για "λογοκλοπή"!!!

Είχαμε δημοσιεύσει πως αναμένονται εξελίξεις σχετικά με το κόμμα του κ. Λοβέρδου και ιδιαίτερα με το λογότυπο - ονομασία του, αφού υπήρχε μείζον θέμα "λογοκλοπής".
Επανερχόμαστε σήμερα, μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, κατά του κόμματος του κ. Λοβέρδου, μέσω της οποίας το κόμμα "Νέα Ελλάδα" καταγγέλει ουσιστικά τον κ. Λοβέρδο για... λογοκλοπή και ουσιαστικά θέτει σοβαρό θέμα νόμιμης λειτουργίας του κόμματος με την επωνυμία "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα".

Το δελτίο τύπου της "Νέας Ελλάδας"
Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ για την προστασία του ονόματός της κατέθεσε Ασφαλιστικά Μέτρα κατά του νεοσυσταθέντος κόμματος του κ. Ανδρέα Λοβέρδου "Συμφωνία για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" που χρησιμοποιεί στο λογότυπο του δικού κόμματος ολόκληρο το λογότυπο του κόμματός μας.
ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις, προκειμένου να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι εάν η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί ως οφείλει ή εάν συντελεί στην δημιουργία "εξαιρέσεων" υπέρ προσώπων που υπηρέτησαν στο παρελθόν πιστά το πολιτικό σύστημα, το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή. 
Η απόφαση της Δικαιοσύνης θα έχει, πραγματικά, τεράστιο ενδιαφέρον...




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]