Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμπανάκι του ΟΟΣΑ για την τουρκική οικονομία

Κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν να μας πείσουν για το "τουρκικό οικονομικό θαύμα", αλλά ο ΟΟΣΑ έχει άλλη γνώμη και τους... εκθέτει ανεπανόρθωτα

Καμπάνάκι στην Τουρκία από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ, κ. Ανχελ Γκουρία,που την προειδοποιεί ότι το υψηλό κόστος στα προγράμματα κατασκευών μπορεί να έχει ως κατάληξη ακριβότερες χρεώσεις προς τους καταναλωτές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία.

Σε συνέντευξή του στη Hurriyet Daily News, ο κ, Γκουρία τονίζει ότι η τουρκική κυβέρνηση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ως την επιλογή αναδόχου για τα μεγάλα της έργα καθώς, όπως δήλωσε: «Δεν θα τα έδινα σε αυτόν που έκανε την μεγαλύτερη προσφορά αλλά σε αυτόν που προσέφερε χαμηλότερες χρεώσεις» προς τους καταναλωτές. 
Ο κ. Γκουρία τονίζει ότι η Τουρκία μέσω της Τελωνειακής Ένωσης είναι ήδη μέλος της ΕΕ και συμπληρώνει ότι «μπορεί να μην θέλει η χώρα να προσχωρήσει στην ΕΕ

Να σημειωθεί ότι στην Τουρκία βρίσκονται σε εξέλιξη έργα υποδομών όπως το νέο αεροδρόμιο της Πόλης, μεγάλοι οδικοί άξονες κλπ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]