Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε απεργία πείνας προχώρησε ο πρόεδρος πολυτέκνων Σερρών

Σε απεργία πείνας προχώρησε, από σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών Νίκος Σελαλματζίδης, αντιδρώντας στη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολύτεκνους.

«Η ασκούμενη πολιτική οδηγεί τους πολύτεκνους στα όρια της φτώχειας»
δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Σελαλματζίδης κι εξήγησε πως αποφάσισε να ξεκινήσει απεργία πείνας ύστερα από τις συνεχείς συναισθηματικές πιέσεις που, όπως είπε, δέχεται σε καθημερινή βάση, από πολύτεκνες οικογένειες των Σερρών που ζουν στα όρια της φτώχειας.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτό σίγουρα το είχαν πρώτη είδηση στα κανάλια σήμερα. Εσείς τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]