Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπρεζίνσκι: Οδεύουμε προς Παγκόσμια Επανάσταση ή Παγκόσμιο Πόλεμο


  • Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετίαπου διανύουμε.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ανθρώπου σχεδόν όλη η ανθρωπότητα είναι πολιτικά ενεργή, συνειδητοποιημένη και αλληλεπιδρά σε παγκόσμιο επίπεδο…
Ο προκύπτων παγκόσμιος πολιτικός ακτιβισμός παράγει ένα κύμα αναζήτησης προσωπικής αξιοπρέπειας, πολιτιστικού σεβασμού και οικονομικών ευκαιριών σε ένα κόσμο σημαδεμένο από μνήμες αιώνων ξένης αποικιακής ή αυτοκρατορικής κυριαρχίας.
Η παγκόσμια δίψα για ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι η εγγενής κεντρική πρόκληση στο φαινόμενο της παγκόσμιας πολιτικής αφύπνισης...

Αυτή η αφύπνιση, είναι κοινωνικά μαζική και πολιτικά ριζοσπαστικοποιητική…
Η σχεδόν παγκόσμια πρόσβαση στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και σε αυξανόμενο ρυθμό στο Διαδίκτυο, δημιουργεί μια κοινότητα κοινών αντιλήψεων και φθόνου η οποία μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα και να ποδηγετηθεί από δημαγωγικά πολιτικά ή θρησκευτικά πάθη.
Αυτές οι ενέργειες διαπερνούν τα σύνορα των κυρίαρχων κρατών και συνιστούν πρόκληση τόσο για τα υπάρχοντα κράτη όσο και για την υφιστάμενη παγκόσμια ιεραρχία, επί του θρόνου της οποίας ακόμα κουρνιάζει η Αμερική.

Η νεολαία του Τρίτου Κόσμου είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και μνησίκακη.
Η δημογραφική επανάσταση που αντιπροσωπεύουν συνιστά λοιπόν επίσης μια πολιτική ωρολογιακή βόμβα… Η πιθανή επαναστατική αιχμή του δόρατος είναι πιθανό να αναδυθεί ανάμεσα στις τάξεις των εκατομμυρίων φοιτητών που συγκεντρώνονται στο συχνά αμφίβολο ακαδημαϊκά «τριτοβάθμιο» επίπεδο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των αναπτυσσόμενων χωρών.

Ανάλογα με τον ορισμό του τριτοβάθμιου επίπεδου εκπαίδευσης, υπάρχουν σήμερα παγκοσμίως από 80-130 εκατομμύρια φοιτητές «κολλεγίων» (ΣτΜ Πανεπιστημίων).
Προερχόμενοι συνήθως από την κοινωνικά ανασφαλή κατώτερη μεσαία τάξη και παθιασμένοι πολιτικά από μια αίσθηση κοινωνικής οργής, αυτοί οι εκατομμύρια φοιτητές, είναι επαναστάτες εν αναμονή, ήδη ημι-κινητοποιημένοι σε μεγάλες κοινότητες, συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο και προδιατεθειμένοι για μια επανάληψη σε μεγάλη κλίμακα αυτού που έλαβε χώρα στην Πόλη του Μεξικό ή στην Πλατεία Τιανανμέν του Πεκίνου.
Η φυσική τους ενέργεια και η συναισθηματική τους απογοήτευση απλώς περιμένουν να ενεργοποιηθούν από ένα στόχο, ή μια πίστη, ή ένα μίσος…

Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις, νέες και παλιές, επίσης αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα:
Ενώ η φονικότητα της στρατιωτικής τους ισχύος είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η ικανότητά τους να επιβάλλουν τον έλεγχο πάνω στις πολιτικά αφυπνισμένες μάζες του κόσμου είναι σε ιστορικό χαμηλό.
Για το να θέσουμε ωμά:
Σε παλιότερες εποχές, ήταν ευκολότερο να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους σκοτώσεις. Τώρα είναι απείρως ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους ελέγξεις.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που από ότι βλέπω πολλοί δεν γνωρίζουν αλλά είναι γνωστά και ο καθένας μπορεί να τα βρει στο διαδίκτυο τα οποία είναι δημοσιευμένα εδώ και χρόνια.

    - Ο κόσμος δεν διοικείται από τους Αμερικάνους ή τους Ρώσους αλλά από τους τραπεζίτες και τους σιωνιστές.
    - Όποιος δεν το πιστεύει ας δει ποιοι είναι οι βασικοί σύμβουλοι των τελευταίων δεκαετιών όλων των προέδρων της Αμερικής.
    - Ροκφέλερ Ροθτσιλντ Μπραζίνσκυ.
    - Ο Μπραζίνκσυ είναι σημερινός σύμβουλος του Ομπάμα. Σε πολλές συνεντεύξεις του έχει πει επανειλημμένως ότι τελικός σκοπός των ΗΠΑ είναι να χτυπηθεί η Ρωσία αφού χάσει όλες τις περιφερειακές αραβικές και μουσουλμανικές χώρες από τον έλεγχο της. Μετά ο σκοπός είναι να χτυπηθεί η Κίνα από το Πακιστάν και η Ρωσία από την Κίνα. Οι ΗΠΑ απλά θα επιτεθούν στον τελικό νικητή που θα είναι εξουθενωμένος. Παρόλα αυτά ο Μπρεζίνσκι δηλώνει ότι προτιμά ένα ξεκάθαρο χτύπημα πυρηνικό και άμεσο στην Ρωσία.
    Όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι χαρακτηρίζουν τον Μπρανζίσκυ ως ψυχοπαθή.
    Αυτός ο ψυχοπαθής όμως σήμερα διοικεί τον Λευκό Οίκο.
    Και μέχρι στιγμής το σχέδιο του πάει ακριβώς όπως το έχει σχεδιάσει από την δεκαετία του 60 καθώς όλοι είδαμε τις χώρες της Β.Αφρικής και σήμερα την Συρία να σπαράσσονται από δήθεν "επαναστάσεις" για να φύγουν από τον Ρωσικό έλεγχο.

    Το επερχόμενο χτύπημα από την Τουρκία σε μας δεν είναι για τα πετρέλαια. Είναι για να πέσει η Ρωσία στην παγίδα τους. Και θα πέσει επειδή θέλει να πέσει. Γιατί η παγίδα στο τέλος θα πιάσει τον κυνηγό και όχι το θήραμα. Και ο κυνηγός που θα καταστραφεί ολοσχερώς είναι η Αμερική και οι σύμμαχοι της.

    Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα είναι να μείνει ουδέτερη. Και επειδή ο καλός Θεός μας βοηθά και δεν αφήνει ποτέ τίποτα κακό να μην βγει σε καλό, πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει την οικονομική μας κατάσταση για την σωτηρία μας.
    Γιατί η χρεοκοπία που έρχεται δεν θα σώσει μόνο την Ελλάδα από την εμπλοκή της σε παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται εξαιτίας του ότι ποτέ χρεοκοπημένη χώρα δεν πήρε μέρος σε πόλεμο άλλων. Αλλά θα την σώσει και από το διεφθαρμένο και προδοτικό πολιτικό της σύστημα. Και την ίδια στιγμή θα ανοίξουν όλων τα μάτια που πιστεύουν ακόμα σε κόμματα, πολιτικές ιδεολογίες, οικονομικές θεωρίες και κάθε λογής ψευτοπατριώτες.

    Δυστυχώς ή ευτυχώς ήρθε η ώρα τα βατράχια να παραμερίσουν μπροστά στα βουβάλια που είναι έτοιμα να τσακωθούν. Όταν όμως τα βουβάλια εξαφανιστούν, τα βατράχια θα έχουν όλη την λίμνη δική τους.

    Όσο για το χιούμορ παραπάνω έχω να πω ότι το χιούμορ είναι ζωή. Το γέλιο είναι απαραίτητο γιατί πολλές φορές το άγχος και η λύπη μας τυφλώνουν και δεν βλέπουμε τις λύσεις. Να γελάτε και να κάνετε τον κόσμο να γελάει. Το έχει ανάγκη γιατί το γέλιο σε τέτοιες δύσκολες στιγμές δείχνει θάρρος. Κι αυτό είναι απαραίτητο για όλους μας. Μην ξεχνάτε ότι "το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη". Και από το να τρελαθούμε στο τέλος από τις στεναχώριες μας κάλλιο να γελάμε ακόμα και αν χρειαστεί να αυτοσαρκαζόμαστε με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά! Η τελευταία παράγραφος περιέχει όλο το νόημα. Η ύπαρξη και η δύναμή τους βασίζεται στο φόβο μας. Αν τους αμφισβητήσουμε, είναι ένα τίποτε! Εμείς ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ και χωρίς αυτούς, ΑΥΤΟΙ θα εξαφανιστούν μόλις από αόρατοι γίνουν ορατοί!
    Γι΄αυτό προσπαθούν να μη φαίνονται και βάζουν ανάμεσα σε μας κι εκείνους τα ανθρωπάρια - μαριονέτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]