Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αναστασιάδης ανακοίνωσε άρνηση του κυπριακού κοινοβουλίου...


  • …προανήγγειλε ότι θα έλθει νομοσχέδιο στην βουλή που θα διασφαλίζει τις καταθέσεις των πολιτών!
“Δεν μπορούμε να το δεχθούμε, γιατί παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου”!! Σε πλήρη αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της Κύπρου, σε συνέντευξη του πριν από 20′ στην Σουηδική τηλεόραση.
Άλλο ένα χαστούκι στο Ελλαδίτικο πολιτικό σύστημα. Ακόμα και από τον Αναστασιάδη! Παρά το διάγγελμα υποταγής που έκανε προχθές, λόγω της πίεσης των βουλευτών αλλάζει πλεύση παίζοντας τα όλα για όλα.
Εάν επιτύχει, πρέπει να ξηλωθεί όλο το ντόπιο πολιτικό σύστημα των μνημονίων.

Πρόταση για ποινικοποίηση του κουρέματος στις καταθέσεις της Κύπρου κατέθεσε βουλευτής της Κύπρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας (άνηκε στο ΔΗΚΟ) κατάθεσε πριν από λίγη ώρα πρόταση για ποινικοποίηση του κουρέματος στις καταθέσεις της Κύπρου!
Η πρόταση κατατέθηκε στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, την ώρα που το Eurogroup πιέζει για κούρεμα και στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου έχουν βάλει στο τραπέζι όλα τα σενάρια, για δάνειο από τους μεγαλοκαταθέτες κυρίως της Ρωσίας αντί για κούρεμα των καταθέσεων, αλλά και αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα το Reuters.
Σίγουρη θεωρείται και η αναβολή της σημερινής ψηφοφορίας για το επίμαχο νομοσχέδιο, καθώς το ΔΗΚΟ δήλωσε ότι δεν θα το ψηφίσει.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]