Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία μεγάλη φούσκα που την λένε... Ευρωζώνη


  • Τελικά δεν εγγυάται η ΕΕ τις Ευρωπαϊκές καταθέσεις μέχρι 100.000 Ευρώ! 
Πέραν του πώς και γιατί έφτασε και η Κύπρος στην χρεοκοπία, αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι όλο το Ευρωπαϊκό τραπεζικό και πολιτικό σύστημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αναξιόπιστη φούσκα.

Τελικά, δεν είναι σε θέση η ΕΕ ούτε να εγγυηθεί τις καταθέσεις μέχρι 100.000 Ευρώ και αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αφορά όλες τις ευρωπαϊκές καταθέσεις.
Η ΕΕ το μόνο που καταφέρνει μετά από κάθε κρίσιμο υποτίθεται Ευρωπαϊκό συμβούλιο, είναι να αποδεικνύει την αναντιστοιχία αποφάσεων και πράξεων.

Αναρωτιέμαι αν αύριο χειροτερέψουν τα πράγματα και στην Ιταλία ή στην Ισπανία, υπάρχει κανένας μικροκαταθέτης κάτω των 100.000 Ευρώ ο οποίος θα αφήσει τα λεφτά του στις ιταλικές ή ισπανικές τράπεζες, έχοντας την ελπίδα ότι η ΕΕ τις εγγυάται;

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα βαθύτερα κίνητρα της Γερμανίας, η οποία σπρώχνει προς τον εξευτελισμό και την αναξιοπιστία την ΕΕ, είμαι όμως σίγουρος ότι η ΕΕ οδεύει προς πλήρη διάλυση όσο εξακολουθεί να αφήνει τις τύχες της στην Γερμανία και αυτήν την φορά όχι από κάποιον τρελό γερμανό τύπου Χίτλερ, αλλά από κάποιον υποτίθεται σοφό, τύπου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (ανάπηρου στο μυαλό και πιθανότατα μισάνθρωπο και ναζί).

Τελικά ο Γερμανός, είτε είναι τρελός τύπου Χίτλερ, είτε είναι "σοφός" τύπου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πάντα παραμένει Γερμανός και αυτοκαταστροφικός!

Τι πρέπει να κάνει η Κύπρος; 
Απλώς να μην ανοίξει τις τράπεζες ούτε τις επόμενες δέκα ημέρες, αν δεν εγγυηθεί εγγράφως η ΕΕ το σύνολο των καταθέσεων, διαφορετικά θα αρχίσουν από αύριο και οι Ισπανοί και οι Ιταλοί και όλοι οι Ευρωπαίοι σχεδόν, να κάνουν ουρές στις δικές τους τράπεζες, φοβούμενοι και αυτοί για τις καταθέσεις τους.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Οι Κύπριοι διαψεύδουν τον Σόιμπλε!
Η Κομισιόν και η ΕΚΤ διαψεύδουν τον Σόιμπλε!
Ο Σόιμπλε διαψεύδει τους Κύπριους!
Το ΔΝΤ διαψεύδει τους Κύπριουςμ τον Σόιμπλε, την Κομισιόν και την ΕΚΤ!
Ανθρωποειδή ανθρωπάκια στα τιμόνια των Οργανισμών και Κυβερνήσεων που καταστρέφουν λαούς και κράτη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ευρωπαϊκή ενωση θα διαλυθεί οι Έλληνες πολιτικοί προδωτες θα τα πληρωσουν όλα και Ελ λάδα θα ξαναβασιλέψει και θα ανασάνει από την βρομιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]