Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!


Καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου
  • Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν σε γραμματείας Νομαρχιακών Επιτροπών
  • Ο Γρηγόρης Φελώνης αποκάλεσε τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιώργο Παναγιωτακόπουλο "αλήτες"
  • Παρενέβη ο Γιάννης Σουλαδάκης και ηρέμησαν τα πνεύματα
Στα χέρια ήρθαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για την πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαία στελέχη μέλη της ΚΟΕΣ και συγκεκριμένα οι: Πάρις Κουκουλόπουλος, Κώστας Πανταζής και Γρηγόρης Φελώνης και ιδίως ο τελευταίος, επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Πειραιά και Β1 κ. Αξαρλή και Σωτηρόπουλο επειδή υποστήριζαν ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.

Όταν μάλιστα ο κ.Φελώνης αποκάλεσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο "αλήτες" τα πνεύματα άναψαν για τα καλά και σύμφωνα με μαρτυρίες αντηλλάγησαν καρεκλιές ακόμη και μπουνιές!!!

Παρενέβη ωστόσο ο γραμματέας της νεοσυσταθείσας ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) Γιάννης Σουλαδάκης και το "θερμό επεισόδιο" έληξε.

Να σημειωθεί ότι οι κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος ήταν μεταξύ των 75 στελεχών που είχαν υπογράψει το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμάκη.

Τις διαδικασίες παρακολουθούν πάντως από κοντά και οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία των 10 πρώην βουλευτών και υπουργών υπό τον Μιχάλη Καρχιμάκη θα παρουσιάσει κείμενο θέσεων ενόψει του Συνεδρίου, ενώ η κίνηση των "υφυπουργών" λέγεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση αλλά θα εκφραστεί συντεταγμένα στο Συνέδριο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΕΛΩΝΗ!!!
    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΑΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 2.000 σύνεδροι θα αναδειχτούν με ψηφοφορία;!;! Δεν είναι όλο το ΠΑΣΟΚ;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΆΝΕΙΣ ΝΑ ΣΠΆΣΕΙ ΣΤΟΝ ΞΎΛΟ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΝ ΚΌΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΊΖΕΙ ΘΕΟΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι καιρος επιτέλους να συνειδητοποιησουν στο ΠΑΣΟΚ τι εστί Καρχιμάκης και πως η νταβαντιδοπαρεα του ΓΑΠ διελυσαν όχι μόνο το κινημα αλλα και ανθρωπους που πιστευαν σε αυτο...
    η λέξη αλητης ειναι λίγη... γιατι οι "αλήτες " ειναι και άντρες... αυτοι δεν ειναι άντρες είναι ανδρικελα...
    να φυγει ολη η Καρχιδοσαβουρα και ολα τα ανδρικελα που την περιτριγυρίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι ο Καρχιδακης για Αδιαφανη διαδικασιες??? Δεν αλλαζει τιποτα σε αυτην την χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]