Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σεισμός στην Λήμνο, αισθητός στην Θράκη και την Μακεδονία

Σεισμικές δονήσεις έγιναν αντιληπτές πριν λίγο στην Ξάνθη αλλά καισ την Θεσσαλονίκη, οι οποίες κράτησαν περίπου 15 δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με αναγνώστες μας, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Κομοτηνή, την Ξάνθη, ενώ "κουνήθηκε" και η Θεσσαλονίκη.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο της Λήμνου στις 4.15 περίπου και είχε ένταση 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ... 
Σύμφωνα με το Μεσογειακό – Ευρωπαικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εστιάζεται 34 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του νησιού, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα 10 χλμ.  
Το νησί κουνιέται στο «χορό» των Ρίχτερ καθώς είναι σε εξέλιξη έντονη σεισμική δραστηριότητα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί υλικές ζημιές ή τραυματισμοί πολιτών.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]