Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τοξικές ευχές για το 2013 (έτσι όπως ήθελαν να τις πούνε, αλλά δεν τις είπαν...)

Μίλησαν για το 2013, καταθέτοντας τις ευχές τους, τις προβλέψεις, τις ελπίδες τους. Διαβάστε ευθύς αμέσως τι μας είπαν. Από μας χρόνια πολλά (και πρωτίστως καλή λευτεριά):

    Αντώνης Σαμαράς (Πρωθυπουργός – λέμε τώρα – της χώρας): «Η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του ελληνικού λαού, όπως το πράττουμε σταθερά εδώ και χρόνια και με αυστηρή προσήλωση σε όλες τις υποσχέσεις μας! Όλοι μαζί θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση»!

    Μαρία Ρεπούση (βουλευτής ΔΗΜΑΡ): «Ελπίζουμε το 2013 να φέρει μεταξύ άλλων και νέα πρόοδο στις σχέσεις μας με τη φίλη γείτονα Τουρκία! Οφείλουμε όμως να κάνουμε και εμείς κάποια βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Απαιτούμε λοιπόν άμεσα την ίδρυση τουρκόφωνων νηπιαγωγείων στη Θράκη, την εκλογή μουφτήδων και την επιστροφή της ιθαγένειας στους 60.000 Τούρκους της Δυτικής Θράκης που την έχασαν παλαιότερα»!

    Συμεών Σολταρίδης (πολιτευτής ΔΗΜΑΡ Ροδόπης): «Καταγγέλλουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το εθνικιστικό παραλήρημα της συντρόφισσας Μαρίας! Μόνο αυτά θα δώσουμε δηλαδή, την ώρα που η Μητέρα Πατρίδ…εεε, η Τουρκία εννοούσα, έχει κάνει τέτοιες παραχωρήσεις στην εκεί ελληνική μειονότητα; Τζάμπα π.χ. λειτούργησε η Παναγία Σουμελά, τζάμπα πέρασε κι απ’ το μυαλό του Ερντογάν η σκέψη να ανοίξει μέχρι το έτος 3167 η Σχολή της Χάλκης; Έλεος! Τα σύνορα γρήγορα στον Νέστο λοιπόν – μη σας πω και στον Στρυμόνα, όπως ζητά ο αδελφός Αχμέτ Ιλχάν, ή και στη Μελούνα, όπως απαιτεί ο αδελφός Δάμων! Εμείς πάντως ως ΔΗΜΑΡ Ροδόπης δηλώνουμε πως δεν θα αφήσουμε τέτοιες προβοκατόρικες και σκοταδιστικές δηλώσεις, σαν κι αυτές της κυρίας Ρεπούση, να διαταράξουν την παροιμιώδη ελληνοτουρκική φιλία που έχει πλέον εμπεδωθεί στην περιοχή μας μετά από τόσες δεκαετίες πεοθηλ…εεε ανιδιοτελούς προσέγγισης »!

    Ιλχάν Σενέρ (Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή): «Εγώ εύχομαι σε όλους τους γκιαούρ…τους Έλληνες φίλους μας της Θράκης ευτυχισμένο το 2013! Στις δύσκολες ώρες που περνάτε, η μεγάλη χώρα μας θα είναι στο πλευρό σας! Στηριχτείτε πάνω μας! Εύχομαι πάντως τη νέα χρονιά να προχωρήσει επιτέλους και το θέμα με την ΕΟΖ, για να γίνουν και οι μεγάλες επενδύσεις που θα επιτρέψουν να σας πηδήξ…εεε, να πηδήξουμε όλοι μαζί την κρίση αλώβητοι. Να με συμπαθάτε όμως τώρα, γιατί έχω να πάω να πληρώσω τους ρουφιάνους μου, χώρια που πρέπει να μαζέψω και τη συμμορία, γιατί μαθαίνω πως υπάρχει κι άλλος ιμάμης που μου κάνει νερά. Ε, έχω μετά και το δείπνο με κείνον τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, πού να τα προλάβω όλα πια ο ερίφης»!

    Βαρθολομαίος (Οικουμενι-στι-κός Πατριάρχης): «Εύχομαι αγάπη και παγκόσμια συναδέλφωση. Σε λίγες ημέρες θα συμπροσευχηθώ και πάλι γι’ αυτά τα ύψιστα αγαθά με την Αυτού Εξοχότητα τον Πανάγιο Πάπα Ρώμης, αλλά και με τους λοιπούς αδελφούς μας (ιμάμηδες, γκουρού, σαμάνους, δρυίδες, κλπ) για ένα ειρηνικό 2013. Η χάρις του Αλλάχ, του Γιαχβέ, του Μ.Α.Τ.Σ. και του Μεγάλου Μανιτού να είναι πάντα μαζί σας! Για Χριστό δεν μιλάω, μήπως και θιχτούν τα αφεντικά μου από τη Μπίλντερμπεργκ! Merry Winter Holidays»!

    Ευριπίδης Στυλιανίδης (κατοχικός Υπουργός Εσωτερικών): «Παραμένω πάντα στις επάλξεις του καθήκοντος! Το 2012 βέβαια ήταν δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί τη μια αντιμνημονιακός, την άλλη «ναι, αλλά τι να κάνουμε», την παράλλη μνημονιακός και στο φινάλε γιουσουφάκι του Φούχτελ, ε όσο να ’ναι, δεν έχουν πάθει και όλοι αμνησία εδώ τριγύρω! Κι άμα βάλετε και όλα τα επικά στοιχεία του οράματός μου για τη Θράκη, από τον κάθετο οδικό άξονα ως τον τριπλασιασμό του ΔΠΘ, έδεσε το γλυκό! Θα σας κανονίσω καλά όμως όλους εσάς που μουρμουρίζετε! Α, ρε ΕΟΖ που σας χρειάζεται! Και θα σας χώσω κι ένα κάθετο άξονα να (μετά συγχωρήσεως)! Θα σας γεμίσω από τη Βουλγαρία πουτάνες και κατσίβελους, από το Πακιστάν μετανάστες για τζάμπα εργατικά κι από την Τουρκία επενδυτικά κεφάλαια για τζάμπα…αφεντικά! Όχι που δεν θα ερχόταν δηλαδή η πρόοδος κι ο εκσυγχρονισμός στην υπανάπτυκτη Θράκη! Ζήτω η πατρίδα (του Σόιμπλε)»!

    Άνγκελα Μέρκελ (σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό μέσω του τοποτηρητή / υπαλληλίσκου / ιτς ογλάν Στουρνάρα): «Άχτουνγκ! Το 2013 θα είναι καλό για σας, γιατί θα σας αφήσουμε ζωντανούς! Να είστε λοιπόν ευγνώμονες! Ζώα! Από 1ης Ιανουαρίου βέβαια ακριβαίνουν όλοι οι λογαριασμοί κατά 70%, μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις κατά 40% ακόμη, καταργείται εντελώς η περίθαλψη, αυξάνεται το ωράριο κατά 80% και αρχίζουν να μπαίνουν 287 νέα χαράτσια (αρχής γενομένης με τον Φόρο Ρυπογόνων Εκκρίσεων, που θα υπολογίζεται με βάση πόσα κυβικά εκατοστά αέρα εισπνέετε όλα εσείς τα υποζύγια και πόσο διοξείδιο του άνθρακα εκπνέετε). Επιβάλλεται ακόμη απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 8 το βράδυ και απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 2 ατόμων, ώστε να αποφευχθούν τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν να ανατρέψουν την πορεία εκποίησ…αναδιοργάνωσης της χώρας! Από δω και πέρα φερμπότεν όλα αυτά, παλιοτεμπέληδες! Άντε γιατί καλομάθατε! Ζώα! Ο φασισμός δεν θα περάσει! Δουλειά τώρα γρήγορα! Ράους»!

    Σούπερμαν: «Εγώ ως πρόεδρος του Αρείου Πάγκου…εεε Πάγου, δεν θα προβώ σε ευχές, αλλά θα δώσω απλώς μία υπόσχεση: μαζί με τον Λούκυ Λουκ, τον Ελ Ζαμπάτο, τον Μπλεκ, τον Όμπραξ, τον Αστερίξ, τη Λερναία Ύδρα, τον Ερυμάνθιο Κάπρο και όλα τα υπόλοιπα αδέκαστα στελέχη της ελληνικής Δικαιοσύνης, θα κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια σε όσους καταστρατηγούν το Σύνταγμα και καταπιέζουν τον ελληνικό λαό! Δεν είδατε δηλαδή την ανένδοτη στάση μας στο θέμα της ΔΕΗ και του χαρατσιού; Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα πολύ καυτό 2013»!

    Μινώταυρος: «Θα σας έκανα κι εγώ μερικές δηλώσεις ως υπεύθυνος των εξεταστικών επιτροπών που θα φέρουν την κάθαρση στην ελληνική πολιτική ζωή, αλλά μια που με πρόκανε ο Σούπερμαν, άντε να μην το παραχέσουμε! Δύο μυθικά όντα στην ίδια σελίδα είναι too much. Οπότε εμείς τα ξαναλέμε το 2134»!

    ΓΑΠ. (πρώην πρωθυπουργός): «Εγό δεν θα καταθαίσω εδό σύμαιρα λώγια, τώσα χρώνηα μίλησα με αίργα! Έφχωμε απλώς χρώνηα πωλά κε εφτηχησμένω το 2009! Αλλλά ώποιως ξαναεπειχηρίση να με αιμπλέξυ σε σκάνδαλλα, τόσο αιμένα ώσο και τη μαμά, θα έχη να κάνη με τη Δυκαεοσύνη! Άντε και συγνόμη τόρα γιατή με παιρημένουν και στο Χάρβαρντ»!

    Νίκος Μιχαλολιάκος (ΓΓ Χρυσής Αυγής): «Εύχομαι καλή χρονιά και να απαλλαχτούμε επιτέλους από το καταραμένο μνημόνιο και τους καταραμένους μετανάστες! Μη βλέπετε τώρα βέβαια που εμείς ως γνήσιοι γιαλαντζί και τζάμπα μάγκες δεν κάναμε τίποτε απολύτως προς αυτή την κατεύθυνση κι ούτε την πέσαμε έστω μία φορά σε κάποιον πραγματικό ένοχο (υπουργό, βουλευτή, άλλο κοπρίτη του συστήματος), αλλά μόνο σε κάτι ξέμπαρκους φουκαράδες Αιγύπτιους ψιλικατζήδες που τους σπάσαμε τους πάγκους και ενίοτε και τα κεφάλια! Εδώ ρε ούτε μία ερώτηση στη Βουλή περί Θράκης και Προξενείου δεν κάναμε (την ώρα που μέχρι κι οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν να απελαθεί ο πρόξενος), αυτό σας μάρανε; Αλλά και γιατί δηλαδή να τα κάνουμε αυτά; Ένα γελοίο δεκανίκι του συστήματος δεν είμαστε κι εμείς; Χρόνια πολλά λοιπόν, σαλόμ, ντασφιντάνια, τρία πουλάκια κάθουνταν στου Διάκου το γιοφύρι, ζίγκ χάιλ και ζήτω και το έθνος! (Πιάσε τώρα, ρε Κασιδιάρη, και κάνα ξέκωλο για την επόμενη πρες κόνφερανς του κόμματος, γιατί μόνο με τους Καιάδες και τους Παναγιώταρους καταντήσαμε αντιτουριστικοί πια)! Άιντε, εγέρθουτου»!

    Ανδρέας Λοβέρδος-Μίμης Ανδρουλάκης (κολοσσοί της σοσιαλιστικής σκέψης): «Το 2013 θα είναι πολύ κρίσιμο έτος. Το ΠΑΣΟΚ γνώρισε μια μεγάλη δοκιμασία εσχάτως και ήρθε πλέον η ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ίσως να χρειαστεί να πληρώσουμε και το τίμημα των σφαλμάτων μας, μέχρι και να μείνουμε εκτός κυβέρνησης για μερικούς μήνες δηλαδή το συζητάμε. Αυτό που προέχει είναι αυτή τη στιγμή η περίσκεψη και η αποφασιστικότητα για την επανίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και γενικότερα της Κεντροαριστεράς, όπως τονίζει και ο σύντροφος Μπίστης! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

    Της Μαϊμούς ο Κώλος: «Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες συντρόφους! Είμαι πραγματικά πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε! Άλλωστε, είπαμε: η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα»!

Ο ΕΞ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]