Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης υπέρ του Τούρκου προξένου Κομοτηνής

Είναι γνωστή η "τάση" υπέρμετρης φιλίας, αλλά και η τάση ψηφοθηρίας που έχει αναπτύξει ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και η ΔΗΜΑΡ) με την πλευρά του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και τους "αριστερούς" υποψηφίους μουσουλμάνους (που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι και όχι ως Έλληνες, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στις τάξεις του Τούρκους βουλευτές!). Να σημειώσουμε πως "αριστερός" στην Τουρκία θεωρείται εκείνος που έχει ιδεολογικές θέσεις δεξιότερα της Χρυσής Αυγής. Λεπτομέρεια σημαντική, για να κατανοήσουν όλοι την "αριστεροσύνη" των μουσουλμάνων βουλευτών που συγκαταλέγονται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας, που διέπουν το ΣΥΡΙΖΑ και το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, δημοσιοποιήθηκε μία ανακοίνωση της Νομαρχιακής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξάνθης, την οποία έτρεξε ναγνωστοποιήσει η τουρκόγλωσση εφημερίδα "Μπιρλίκ", με τίτλο, "Η νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατήγγειλε την επίθεση στον πρόξενο Σενέρ".
H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατήγγειλε τη επίθεση που έγινε στην Καβάλα σε βάρος του πρόξενου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δημοσίευσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο περιέχεται η φράση ¨Καταδικάζουμε την επίθεση που υπέστη ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, μπροστά στο δημαρχείο της Καβάλας από ρατσιστικές ομάδες.
Δελτίο τύπου νομαρχιακής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καταδικάζει την επίθεση στον Τούρκο Πρόξενο Οσμάν Σενέρ, στο δημαρχείο Καβάλας από ομάδα ακροδεξιών. Η κίνηση αυτή εκτός από ατυχής και ανούσια είναι και αποπροσανατολιστική. Την περίοδο που η φτώχεια, η εξαθλίωση και η ανέχεια πλήττει όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας, κάποιοι επιδίδονται σε έναν αγώνα που στόχο έχει την όξυνση και τον κοινωνικό αυτοματισμό. Όσο και εάν προσπαθούν ορισμένοι να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα από τα πραγματικά επίδικα που απασχολούν την κοινωνία σήμερα δε θα τα καταφέρουν. Όσοι επενδύουν στην ένταση, στο ρατσισμό και στον εθνικισμό θα ηττηθούν, από τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της ειρηνικής συνύπαρξης.
Νομαρχιακή οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
Εφ. Μπιρλίκ 15/1/2013
Σχόλιο: Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πρόξενος πήγε στον Σώστη και πίεζε αφόρητα τον ιμάμη εκεί να μπεί στο payroll του προξενείου, και όταν μετά έβαλε τον τζουτζέ του χωριού να τον απειλεί, έβγαλε καμμία ανακοίνωση; Για εκείνο το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης πήρε καμμιά δημόσια θέση ή μούγκα στη στρούγκα; Να υποθέσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζει τι ακριβώς επιδιώκει και τι ακριβώς κάνει ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής στην Θράκη ή να υποθέσουμε πως συμφωνεί με τις στοχεύσεις της Άγκυρας στην περιοχή;


Συμπλήρωμα ενημερωτικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ:
Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, παρέθεσε στην Κομοτηνή γεύμα προς το κόμμα DEB. Στο γεύμα μετείχαν ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, οι υποπρόξενοι Αλπέρ Ατάκ, Αντνάν Οζτούρκ και Ιλκάι Κοτζαγιγίτ, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου, το μέλος του Δ.Σ. του κόμματος Μουράτ Γουνούς, άλλοι διοικούντες και μέλη του μειονοτικού τύπου. Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και του δώρισε πλακέτα προς ανάμνηση της μέρας.
Το DEB είναι ένα άκρως εθνικιστικό τουρκικό κόμμα, εμφορούμενο από την ιδεολογία των Γκρίζων Λύκων.
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Τούρκο πρόξενο τον οποίο λατρεύουν τουρκόφρονες εθνικιστές (εντός της Θράκης), ίσως να αποτελεί ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η... επιστήμη!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. to kalo einai oti me ta lefta pou pernei h xrysh avgh apo thn eisodo ths sth voulh plhrwnei kai arketous dhmosiografous san kai esas! ama apo afthn thn anakoinwsh katalavate afto, tote prepei na xanagirisete sto sxoleio na mathete ellhnika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό. Θα σου απαντήσω στα Ελληνικά που αποφεύγεις να γράψεις (γιατί άραγε;) Εγώ παρακολουθώ αυτό το ιστολόγιο επειδή ΔΕΝ είναι με κανέναν. Εσύ την Χρυσή Αυγή που την είδες; Αλλά από κάπου έπρεπε να ξεκινήσεις. Αν πληρώνονται δημοσιογράφοι για να γράφουν προς κάποια πλευρά, θα πρέπει να το ξέρεις για να το λες. Είσαι από αυτούς που τα παίρνουν; Τι ρωτάω...! Είσαι από αυτούς που σχολιάζουν ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα τα πάρουν; Μπα... Είσαι από αυτούς που τους σηκώνεται η τρίχα όταν η αλήθεια βγαίνει στο φως. Ήσουν στην Καβάλα; Εγώ ήμουν και δεν είχε Χρυσαυγίτες. Λεπτομέρεια θα μου πεις, είπαμε το γράφεις για να έχεις κάτι σαν δικαιολογία. Α, και κάτι ακόμη. Εδώ που ήρθες τα Ελληνικά τα μιλάνε και τα γράφουν καλύτερα από εσένα. Ευτυχώς... Τα έμαθες τα νέα; Η τροπολογία για διορισμό των ιμάμηδων πέρασε. Κλάμα βέβαια στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα πράγματα γίνονται άσχημα για την τουρκική προπαγάνδα, αφού οι ιεροδιδάσκαλοι θα πληρώνονται αξιοπρεπώς και δεν θα τρέμουν μην χάσουν την εύνοια του προξένου. Ξέρεις εσύ. Κωνσταντίνε, γράφε παλικάρι μου, γιατί όπως βλέπεις ενοχλείς αυτούς που πρέπει. Και πολύ καλά κάνεις

      Διαγραφή
    2. μάθε να γράφεις Ελληνικά.... άντε που θα μας νουθετήσεις κιόλας

      Διαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα καλά την είδηση,Εγινε σωματική η λεκτική επίθεση απο κάποιους εναντίον του πρόξενου της Τουρκίας;Αν είναι έτσι τότε οχι μόνο ο Συρζα αλλά όλα τα κόμματα πρέπει να την καταδικάσουν και μάλιστα ως προβοκατόρικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω τα πραγματα ειναι σοβαρα,και εχω την γνωμη οτι δεν μπορουμε και δεν ειναι σωστο να δωσουμε μεγαλη σημασια,και βαρος σε μια απλη ανακοινωση που την συντασει οποιος ναναι με το αναλογο πνευμα και την δημοσιευει.Σημερα τα πραγματα εχουν φτασει στο απροχωρητο και ο καθε υπευθυνος αρχηγος υποχρεουται να βγαινει στην δημοσια και να εκφραζει την θεση του και του κομματος του.Αυτο γιατι εχουν κατηγορηθει στο παρελθον πολιτικοι για διγλωσσια,προς οφελος τους ετσι ωστε να μην περιχαρακονοντε και χανουν ψηφους.Το σωστο ειναι να βγει δημοσια ο κ.Τσιπρας και να παρει θεση για τον τουρκο προξενο,να μας αναλυσει τον σκοπο του ταξιδιου του,και να μας καθησυχασει για το μελλον...ετσι κανουν οι ελληνες πατριωτες πολιτικοι που σεβονται τον εαυτο τους αλλα και τον λαο,αυτο το καταταλαιπωρημενο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι νομίζει πως θα λύνει και θα δένει τους Έλληνες με εξαγορά ψήφων, εκτελώντας τις ίδιες ανθελληνικές εντολές "ανωτέρων" που εκτελούσε το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια. Αμ δεν είναι έτσι. Έχει μια σχετική και παραπαίουσα πλειοψηφία που με την εκτελεση των όρων των μνημονίων μόλις εκλεγεί, θα γίνει μια δυσθεώρητη μειοψηφία. Σκοπός της Νέας Τάξης είναι να γίνουν όλα τα κόμματα δυσθεώρητες μειοψηφίες. Όποιος δεν το κατάλαβε αυτό, κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]