Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Στείλτε μήνυμα στον Τούρκο Πρόξενο ότι δεν μπορεί να απειλεί!

Πραγματικός κόλαφος ο Πάνος Καμμένος απέναντι στο τουρκικό προξενείο και τον τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής. Τοποθέτησε τα πράγματα στη θέση τους και κάλεσε το σύνολο των Ελλήνων Βουλευτών να στείλουν την απάντηση που αρμόζει στον υπάλληλο του Ερντογάν, που τολμά να απειλεί την μη εφαρμογή νόμου της Ελληνικής Βουλής, αλλά και να ασκεί ψηφοθηρική ίεση".

«Επειδή είδα την εισήγηση του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα οποία υπάρχει μία φήμη περί πιέσεων για απόσυρση της τροπολογίας για το θέμα των ιμάμηδων, θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Εμείς δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα την ψηφίσουμε και ζητάμε να μπουν και ορθόδοξοι ιεροδιδάσκαλοι αναλογικά στα απομακρυσμένα σχολεία της Θράκης», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του στη Βουλή ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος.

«Θέλω να δηλώσω και να γίνει απόλυτα σαφές ότι δεν είναι δυνατόν η Βουλή των Ελλήνων να κάνει πίσω όταν βγαίνει ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή και απειλεί λέγοντας ότι όσο είναι αυτός εκεί δεν θα περάσει τέτοιου είδους τροπολογία. Εμείς δηλώνουμε ότι θα την ψηφίσουμε, όπως δηλώνουμε ότι θέλουμε να έχουμε τη σαφή θέση της Κυβέρνησης να διαψεύσει αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και να δηλώσουμε ότι, εάν υπήρχε τέτοιου είδους περίπτωση, θα καταθέταμε κι εμείς την τροπολογία και θα ζητούσαμε να ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων. 

Πρέπει να ξεκαθαριστεί εδώ ότι ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή δεν μπορεί να ασκεί τέτοιου είδους πιέσεις στη Βουλή των Ελλήνων. Θα πάρει μία ελληνική απάντηση από το σύνολο της Βουλής των Ελλήνων". 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπραβο!!Πανο Καμεμμενο..ετσι ..παντα τετοια δυναμικα και κοντρα στο ρευμα των δουλικων που μας κυβερνανε,επιτελους ενας πολιτικος εκφραζει τον Ελληνα που ενδιαφερεται που νοιαζεται για την Ελλαδα μα και ενα λογο παραπανω την Θρακη μας.Δεν το βλεπω κομματικα,το βλεπω καθαρα εθνικα το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.......!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]